Μακρίδης: «Κάνουμε την αυτοκριτική μας και συνεχίζουμε»

Ο Ηλίας Μακρίδης, μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον ΠΑΟΚ με 4-1 θέλησε να μιλήσει για το άγχος των παικτριών του που έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Άρη γνωρίζοντας το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, την «βαρύτητα» του «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς και το άγχος των παικτριών του θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα στην ομάδα του στο τοπικό ντέρμπι.

Για τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ο τεχνικός του Άρη, Ηλίας Μακρίδης είπε: «Ξέραμε τις δυσκολίες

του ντέρμπι. Δύο-τρία λάθη της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο επέτρεψαν στον αντίπαλο να φτάσει σε ένα προβάδισμα ασφαλείας. Γεμίσαμε με άγχος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και το σκορ πήρε διαστάσεις.

Στην ανάπαυλα συζητήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά. Πιέσαμε, διεκδικήσαμε κάτι καλύτερο, πετύχαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για κάτι παραπάνω. Η προσπάθεια των κοριτσιών ήταν αξιόλογη».

Και συνέχισε λέγοντας: «Από αυτό το παιχνίδι, κρατάμε τα λάθη μας και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας. Υπήρχε πάθος από την πλευρά των κοριτσιών, αλλά όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, η ψυχολογία δεν σε βοηθά».

Τέλος, ο Μακρίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την... αξία του «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς και για τη στήριξη του κόσμου υπογραμμίζοντας: «Υπάρχει άγχος, δέος και ευθύνη όταν παίζεις εδώ, αλλά όλα αυτά με την καλή έννοια. Είναι συναισθήματα που θέλουμε να τα βιώνουμε και γι' αυτό επιθυμούμε να δίνουμε παιχνίδια εδώ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά σήμερα δεν τον ευχαριστήσαμε...».

Keywords
Τυχαία Θέματα