Μάικ Σιζέφσκι: «Θα παίξει ο Λεμπρόν Τζέιμς»

Σίγουρος για την παρουσία του Λεμπρόν Τζέιμς στους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε ο Μάικ Σιζέφσκι, ομοσπονδιακός τεχνικός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 65χρονος προπονητής ετοιμάζεται για την τελευταία, πιθανότατα, υποχρέωσή του σε εθνικό επίπεδο. Ο πετυχημένος, αν μη τι άλλο, κόουτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία μίλησε για τους Αγώνες του Λονδίνου και για την επόμενη σεζόν του Ντιουκ.

«Γνωρίζω ότι ο Λεμπρόν θα παίξει»

είπε αναφορικά με τη συμμετοχή του αυτοαποκαλούμενου «βασιλιά» στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άλλωστε θέμα περί αντιθέτου δεν έχει τεθεί. Αυτός που δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ή όχι, είναι ο Ντουέιν Ουέιντ.

Σημειώνουμε πως στην προεπιλογή των Η.Π.Α. υπάρχουν επίσης οι Κρις Μπος, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ, οι οποίοι αγωνίζονται στους τελικούς του ΝΒΑ. Φαίνεται πως όλοι υπολογίζονται από τον Σιζέφσκι. Υπενθυμίζουμε πως απόψε (22/06, 04:00) διεξάγεται ο πέμπτος τελικός στο Μαϊάμι και πως οι Χιτ προηγούνται των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 3-1.

Πάντως οι φανέλες του Κόμπι Μπράιαντ είναι αυτές που έχουν σημειώσει τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο 16-φορές all-star παραμένει περισσότερο δημοφιλής, αν και οι Λος Άντζελες Λέικερς αποκλείστηκαν πρόωρα από τα playoffs. Η αναφορά σχετίζεται με αμφότερες τις εμφανίσεις των «λιμνάνθρωπων» και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις Η.Π.Α. ξεχωριστά πρώτος σε πωλήσεις είναι ο Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς. Η… παγκόσμια πεντάδα συμπληρώνεται από τις φανέλες των Τζέιμς, Κέβιν Γκαρνέτ και Ντουάιτ Χάουαρντ.

Από τους παραπάνω, μονάχα ο άσος των Χιτ και ο Κόμπι θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Σιζέφσκι σχολίασε την επιρροή που έχει η καθυστέρηση της λήξη της σεζόν του «μαγικού» κόσμου στη δική του ομάδα: «Θα υπάρχει διαφορετική ψυχολογία. Συνολικά οι παίκτες θα δημιουργήσουν μία ομάδα με διαφορετικό χαρακτήρα».

Αναφορικά με το Ντιουκ πρόσθεσε ότι ο Αντρέ Ντόκινς δεν θα αγωνιστεί φέτος με τους Μπλου Ντέβιλς. Πάντως ο 20άχρονος γκαρντ θα παραμείνει στο σχολείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα