Λιούις: «Τίποτα δεν έχει κριθεί»

Με στόχο την άνοδο ξεκίνησε τη φετινή πορεία του ο ΟΦΗ, αλλά κάποια διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα μετέτρεψαν τη μάχη του σε παραμονής.

Οι Κρητικοί πήραν το Σάββατο (18/02) σημαντική νίκη επί του Πανερυθραϊκού, στο Βαρδινογιάννειο, με τον Ντάρελ Λιούις να παίζει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, μια και έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου του κατά τη μετάβασή του στο κλειστό! Ο 36άχρονος γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» για την περιπέτειά του, αλλά και την πορεία του ΟΦΗ

στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την καθυστερημένη άφιξή του στο κλειστό: «Πρώτη φορά είχα ένα τέτοιο περιστατικό στην Ελλάδα και δεν περίμενα ότι θα με αναγκάσει να χάσω το μισό αγώνα. Η ατυχία ήταν διπλή, γιατί είχα ξεχάσει και το κινητό μου. Αλλιώς θα έβλεπα τις κλήσεις και δεν θα αργούσα τόσο. Πάντως, το πιο σημαντικό είναι ότι βοήθησα έστω και λίγο να πάρουμε μια σημαντική νίκη, την οποία είχαμε άμεση ανάγκη».

Για την έως τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Κερδίσαμε δύο διαδοχικά παιχνίδια, κάτι πολύ σημαντικό κυρίως για την ψυχολογία μας. Προερχόμασταν από τρεις σερί ήττες και ξαφνικά αλλάξαμε στόχους. Από εκεί που κοιτάζαμε τις πρώτες θέσεις, έπρεπε να τρέξουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Σίγουρα δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα