Λεονάρντο: «Δεν είναι γέρος ο Μπέκαμ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, υποστήριξε ότι ο 36χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας του.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν προσεγγίσει τον άσο των Λος Άντζελες Γκάλαξι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε έναν μήνα. Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συμφωνία, η οποία θεωρείται αρκετά πιθανή, ο Λεονάρντο υπεραμύνθηκε του χαρισματικού Άγγλου ποδοσφαιριστή αναφορικά με το θέμα της ηλικίας

του:

«Ο Μπέκαμ είναι μοναδικός στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι πολύ χαρούμενος στο Λος Άντζελες αυτή την στιγμή, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Μεγάλη επιρροή στην απόφαση του θα έχει η οικογένεια του».

Και πρόσθεσε ότι η πορεία του Μπέκαμ τους τελευταίους μήνες είναι ανοδική:

«Τον γνωρίζω πολύ καλά και τον παρακολουθώ. Αν δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, τότε δεν θα ερχόταν. Είναι έξυπνος».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν «αφεντικό» της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχθηκε επίσης ότι συναντήθηκε με τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά υποστήριξε ότι δεν μίλησαν για συνεργασία. Ωστόσο δεν απέκλεισε πιθανή ένταξη του Ιταλού κόουτς στο πάγκο της γαλλικής ομάδας μελλοντικά.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα