Λατσούδης: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Ζαφείρης Λατσούδης, μίλησε στο Onsports ενόψει του ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (27/11) κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας.

Ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, Ζαφείρης Λατσούδης, θέλησε να δώσει το στίγμα του λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι κορυφής που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/11) στο γήπεδο του Γ.Σ. Εργοτέλη.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τους στόχους της ομάδας λέγοντας: «Είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουμε βάλει σκοπό να κερδίσουμε. Όταν ανέλαβα την ομάδα βασικός

μας στόχος ήταν το κάθε τι που κάνουμε να το χαιρόμαστε, από τις προπονήσεις μέχρι και τον κάθε αγώνα. Μέχρι τώρα τα κορίτσια ανταποκρίνονται και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Επίσης, ο Λατσούδης αναφέρθηκε στις κοπέλες της ομάδας του, οι οποίες αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα λέγοντας: «Σημαντικό για εμάς είναι ότι τέσσερις κοπέλες οι Σιδηρά, Αποστολάκη, Ξέρα και Κυδωνάκη αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα».

Τέλος, ο τεχνικός του Εργοτέλη, αναφερόμενος στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα τόνισε: «Δεν έχει σημασία που αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και άλλες ομάδες, οι οποίες είναι κάθε χρόνο ψηλά στον βαθμολογική κατάταξη, βρίσκονται προς το παρόν κάτω από εμάς. Εμείς σαν ομάδα θα κάνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα