Λαΐρ: «Όπως η Μαρσέιγ το 1993»

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου διεξάγεται ο τελικός του Women's Champions League (17/05), ανάμεσα στην Ολιμπίκ Λιόν και την Φρανκφούρτη και ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Πατρίς Λαΐρ, δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει την Μαρσέιγ του. 1993.

Συγκεκριμένα η ανδρική ομάδα των Μασσαλών το 1993 είχε κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης στο ίδιο γήπεδο

κόντρα στην Μίλαν (1-0) και ο τεχνικός της Λιόν φαίνεται να έχει το γεγονός αυτό ως. οδηγό για την δική του ομάδα.

«Αυτό το γήπεδο είναι γεμάτο ιστορία. Θα είναι μεγάλη στιγμή για το ποδόσφαιρο των γυναικών να παίξουν τον τελικό σε αυτό το στάδιο του Μονάχου. Θυμάμαι ακόμα τις όμορφες στιγμές από το Champions League που κατέκτησε η Μαρσέιγ στο γήπεδο αυτό το 1993, χάρη σε ένα τέρμα του Μπαζίλ Μπολί. Ως γαλλική ομάδα ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο σε γερμανικό έδαφος», τόνισε αρχικά ο 50χρονος προπονητής για το Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Περιμένω άλλη μια κορυφαία απόδοση. Είναι μια τεράστια πρόκληση για μας να κατακτήσουμε τον τίτλο μέσα σε γερμανικό έδαφος. Η αντίπαλός μας θα έχει τον 12ο παίκτη με το πλευρό της, με το κοινό να την υποστηρίζει. Δεν ήταν εύκολο να κατακτήσουμε τον τίτλο αυτό τα τελευταία χρόνια, αλλά φυσικά θέλουμε να το κερδίσουμε ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα