Κρίσιμη ημέρα για τον Άρη

15:23 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στη γενική συνέλευση των μετόχων, που θα διεξαχθεί το απόγευμα (02/05) στο Αλεξάνδρειο, έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον στον Άρη.

Στη Γ.Σ., που αναμένεται από όλους με αγωνία εδώ και ημέρες, θα αποφασιστεί η «επόμενη ημέρα» της ομάδας, αφού θα έχουμε σημαντικές διοκητικές εξελίξεις. Ο Γιάννης Δαμιανίδης, αφού θα κληθεί να κάνει τον απολογισμό του για τα χρόνια που βρέθηκε στην προεδρία της ΚΑΕ, θα υποβάλει την παραίτησή του, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη διάδοχη κατάσταση. Στον Άρη έχουν

αποφασίσει να πάνε σε διοίκηση Πρωτοδικείου, με επικεφαλής το Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος θα είναι σήμερα (02/05) παρόντας. Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων θα συζητηθεί διεξοδικά το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που έκανε στα ταμεία της ΚΑΕ ο ορκωτός λογιστής, ώστε αμέσως μετά να παρθούν οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις που θα ακολουθηθούν, αναλόγως με τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Με αυτά και με αυτά, δεν θα ξεκινήσει σήμερα (02/05) όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί το μεταβατικό στάδιο προπονήσεων του Άρη, υπό την επίβλεψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Η έναρξη των προπονήσεων, που αφορά στους νεαρούς Έλληνες παίκτες, μεταφέρεται πλέον για την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα