Κρεάνγκα: «Ήταν αδύνατο να χάσουμε»

Η νίκη της εθνικής μας ομάδας των ανδρών επί της Γαλλίας στην 1η αγωνιστική των γκρουπ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αποτελεί το θέμα της ημέρας στην Πολωνία και οι πρωταγωνιστές της αποκαλύπτουν το μυστικό.

« Ήταν αδύνατο να χάσουμε μετά τη νίκη του Παπαγεωργίου» λένε οι διεθνείς χαρακτηρίζοντας κλειδί για τη επιτυχία την νίκη του Κώστα Παπαγεωργίου στο τρίτο ματς με την οποία ξεκίνησε και η ανατροπή.

Η E.T.T.U. (Ευρωπαϊκή Ενωση Πινγκ πονγκ) έχει

τίτλο στην ιστοσελίδα της «η Ελλάδα ξεπέρασε τους Γάλλους «χάλκινους» πρωταθλητές Ευρώπης» και σε δηλώσεις του ο Κρεάνγκα εξηγεί: «Πράγματι η Γαλλία ήταν το φαβορί και αργότερα το 2-0 σε βάρος μας μείωσε σημαντικά τις ελπίδες μας. Ήρθε όμως, η νίκη-έκπληξη από τον Παπαγεωργίου νʼ αλλάξει την ψυχολογία μας και νομίζω ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα ήταν αδύνατο να χάσουμε. Ο Παπαγεωργίου έπαιξε εξαιρετικά».

«Το κλειδί για τη νίκη ήταν ο Παπαγεωργίου. Όταν ο τρίτος παίκτης πετυχαίνει μία τόσο μεγάλη νίκη το ηθικό ανεβαίνει στα ύψη. Νιώσαμε καλύτερα με τη μείωση του σκορ και βγάλαμε πιο επιθετικό παιχνίδι στη συνέχεια. Την ίδια ώρα οι Γάλλοι ένιωσαν πίεση κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη μεγάλη νίκη. Η κρίσιμη στιγμή ήταν η νίκη του Παπαγεωργίου. Έπρεπε να κερδίσουμε μετά από αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα