Κουτσονάσιος: «Η έκπληξη της κατηγορίας»

Για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Καρδίτσα και τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Onsports ο Αναστάσιος Κουτσονάσιος.

Ο προπονητής της Καρδίτσας τόνισε πως μετά από τρία χρόνια που η ομάδα του βρίσκεται στην Α' κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος αποτελεί την... έκπληξη με την ως τώρα πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός της Καρδίτσας είπε: «Βρισκόμαστε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας

καθώς έχει κατακτήσει τόσα πρωταθλήματα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση και για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ έχει «συγκάτοικο» στην κορυφή».

Για το παιχνίδι της Κυριακής (18/12) ο Κουτσονάσιος ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα κορίτσια βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το μόνο μας πρόβλημα είναι η απουσία της Στράνκοβιτς η οποία λόγω της ης κίτρινης που δέχτηκε στον αγώνα της 6 ης αγωνιστικής κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας δεν θα βρίσκεται στην αποστολή».

Ακόμα, ο τεχνικός των Ελπίδων για τη στήριξη του κόσμου, μετά την καλή πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, δήλωσε: «Θα ήταν προτιμότερο ένας τέτοιος αγώνας να γινόταν στο Εθνικό Στάδιο Καρδίτσας. Η φετινή εικόνα της ομάδας έχει φέρει τον κόσμο κοντά μας. Σε κάθε παιχνίδι η ανταπόκριση τους είναι μεγάλη.

Για αυτόν το λόγο θα προτιμούσα το παιχνίδι να γίνει εδώ προκειμένου να τους παρέχουμε τη δύναμη, τη συγκίνηση και το πάθος ενός τέτοιου παιχνιδιού».

Τέλος, ο Κουτσονάσιος δεν παρέλειψε να συγχαρεί και την ομάδα του ΠΑΟΚ λέγοντας: « Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι την Κυριακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα