Κουκούλογλου: «Η Ελπίδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

Μπήκε ως αλλαγή στο 28΄ στον αγώνα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με την Αλσούπολη και άλλαξε τη ροή του αγώνα!

Κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ τη στιγμή που η Ελπίδα βρισκόταν πίσω στο σκορ (0-1) και να της χαρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με 4-2!
Ο Γιώργος Κουκούλογλου, περί του οποίου ο λόγος, αποτελεί εδώ και χρόνια, το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας των Αγίων Αναργύρων, βγάζοντας για λογαριασμό της ομάδας του ουκ ολίγες φορές τα «κάστανα από τη φωτιά».

Ο 31χρονος επιθετικός μίλησε στο Onsports

για το σαββατιάτικο (8/10) παιχνίδι με την Αλσούπολη, αποκάλυψε το… μυστικό του να στέλνει συχνά πυκνά την μπάλα στα δίχτυα και εξέφρασε την πεποίθηση, πως η Ελπίδα έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει την άνοδο στην Α΄ Αθηνών και να επαναλάβει την επιτυχία του 2009.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως έχεις ερωτική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Η έφεση που έχεις στο σκοράρισμα είναι μεγάλη. Ποιο είναι το μυστικό σου;

«Γνωρίζω καλά τη θέση, στην οποία αγωνίζομαι, μετά από τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένα ταλέντο που έχω. Χρειάζεται, όμως, να το δουλέψεις για να έχεις αποτελέσματα».

Στον αγώνα του Σαββάτου (8/10) με την Αλσούπολη, άλλαξες τη ροή του αγώνα, με τα τρία από τα τέσσερα γκολ που σημείωσες στο τελικό 4-2, χαρίζοντάς της την πρώτη φετινή της νίκη! Μπήκες μάλιστα ως αλλαγή στο 28΄ της αναμέτρησης κι ενώ η ομάδα σου βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0. Τι σκέφτηκες όταν ο προπονητής σου, σου ζήτησε να μπεις στο παιχνίδι;

«Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, προσπαθείς για το καλύτερο. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα στον αγωνιστικό χώρο, έγιναν τρεις φάσεις, τις οποίες μετουσίωσα σε γκολ. Από κει και πέρα η ομάδα απελευθερώθηκε και έφτασε σε μια άνετη νίκη».

Κατά μέσο όρο σημειώνεις από 18 γκολ κάθε χρονιά. Πόσα πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις φέτος;

«Αν είμαι καλά, και μπορώ να έχω συνεχείς παρουσίες, θεωρώ ότι μπορώ να πετύχω από 15 έως 20 γκολ».

Είσαι έμπειρος ποδοσφαιριστής, με πολλές παραστάσεις από αγώνες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα χόμπι. Έτσι ξεκίνησε και έτσι θα τελειώσει. Είναι μια ευχάριστη ασχολία, μία εκτόνωση. Η φιλοδοξία που έχω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει κατηγορία. Πιστεύω ότι φέτος έχει τα φόντα να πετύχει, αυτό που κατάφερε πρόπερσι, όταν προβιβάστηκε στην Α΄ Αθηνών. Στην ομάδα το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Καραμπάτσος και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μας συμπαραστέκονται σε ό,τι χρειαστούμε. Η Ελπίδα είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, σε πρότυπα που αγγίζουν αυτά μιας επαγγελματικής ομάδας. Είναι από τα λίγα σωματεία που έχουν απομείνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έχοντας τέτοια οργάνωση».

• Ο Γιώργος Κουκούλογλου γεννήθηκε το 1980. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο εφηβικό τμήμα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων το 1995. Την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, μεταπήδησε στον ΠΑΣ Γαλατσίου και επέστρεψε και πάλι στην ομάδα που ανδρώθ

Keywords
Τυχαία Θέματα