«Κόντρα» Ναδάλ Φέντερερ και στο Facebook

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο μάστερ στα social media, αλλά η κόντρα στον αριθμό των θαυμαστών παραμένει μεταξύ των Ραφαέλ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Οι δύο κορυφαίαοι τενίστες φτάνουν από ώρα σε ώρα τα 10 εκατομμύρια «φίλους» στο Facebook, ενώ ο Νόλε δεν αφήνει μέρα χωρίς να ενημερώσει τους folowers στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο Φέντερερ έχει φτάσει τα 9,7 εκατομμύρια φίλους και ο Ισπανός αολουθεί

με 9,5. Και οι δύο ωστόσο έχουν δρόμο μπροστά τους για να φτάσουν τα 40 εκατομμύρια του άσου της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ελβετός ενημερώνει κατά καιρούς μόνος του όπως έκανε με τις φωτογραφίες των διδύμων του, ενώ έχει τακτική επικοινωνία σχετικά με την πορεία των προετοιμασιών του. Και ο Ναδάλ δεν πάει πίσω αφού μόλις πριν 2 μέρες ανέβασε μια φωτογραφία του να τρέχει ανάποδα στον διάδρομο.

Ο Σέρβος Νο 1 τενίστας στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς περιορίζεται στους 613.800 followers, αλλά ποστάρει περισσότερα νέα του και αντιμετωπίζει το θέμα με χιούμορ.

Στα υπόλοιπα αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού που έχουν πιάσει το νόημα των social media, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ έχει μόλις 6 εκατομμύρια θαυμαστές και ο γκολφέρ Τάιγκερ Γουντς 2,2m, ενώ ο μπασκετμπολίστας Κόμπι Μπράιαν 11 εκ. και ο μοντελοποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, 16 εκατομμύρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα