Κοντά σε Damon οι Ίντιανς

Οι Κλίβελαντ Ίντιανς επιθυμούν να εντάξουν τον Johnny Damon στο ρόστερ τους και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο παραπάνω outfielder θέλει 277 ακόμα hits, για να συμπληρώσει 3,000 στην καριέρα του. Ωστόσο έχει μείνει χωρίς ομάδα φέτος και οι «ινδοί» θέλουν να τον αποκτήσουν σαν free agent. Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις και είναι πολύ κοντά

σε συμφωνία.

Μονοήμερο συμβόλαιο σε Burrell

Θα αποσυρθεί από τη δράση με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Φίλις ο Pat Burrell. Συγκεκριμένα θα υπογράψει στις 19 Μαΐου και θα έχει τυπική παρουσία στον αγώνα εναντίον των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Άλλωστε το 1998 ήταν η πρώτη επιλογή του ντραφτ και έμεινε για εννέα χρόνια στους Φίλις.

Παραμένει έξω ο Berkman

Μπορεί να μην θεωρείται σοβαρός ο τραυματισμός του στην αριστερή γάμπα, αλλά ο Lance Berkman δηλώνεται αμφίβολος από τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Μοιραία ενδέχεται να απουσιάσει από την σειρά αγώνων με τους Σικάγο Καμπς.

Έξι ακόμα εβδομάδες για Morse

Για περίπου έξι εβδομάδες θα μείνει εκτός γηπέδων ο Michael Morse των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Άλλωστε ο left fielder υπέστη υποτροπή σε τραυματισμό του στη μέση.

Δύο κινήσεις από Άστρος

Οι Χιούστον Άστρος υποβίβασαν τον Brian Bixler στη δεύτερη ομάδα. Παράλληλα ο shortstop, Jed Lowrie, αφαιρέθηκε από τον κατάλογο των τραυματιών και θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα ματς των «άστρων».

Εκτός ο Cain

Στον κατάλογο των τραυματιών τοποθετήθηκε ο Matt Cain από τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Έτσι ο outfielder θα απουσιάσει, μεταξύ άλλων, από τον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα των «βασιλικών», στον οποίο υποδέχονται τους Κλίβελαντ Ίντιανς. Ο Jarrod Dyson πήρε τη θέση του στο βασικό ρόστερ.

Πολλές μαρτυρίες σε βάρος του Clemens

Τη Δευτέρα (16/04) θα ξεκινήσει η δίκη του πρώην pitcher, Roger Clemens, αναφορικά με την χρήση αντικανονικών ουσιών. Μάλιστα ο παλαίμαχος αθλητής θα αντιμετωπίσει πολλούς μάρτυρες, τους οποίους εξασφάλισε η αντίπαλη νομική πλευρά. Ανάμεσα σε αυτούς είναι το πρώην μέλος του προπονητικού επιτελείου των Κλίβελαντ Ίντιανς, Brian McNamee.

Keywords
Τυχαία Θέματα