«Κόκκινο» της ΕΠΟ στον Άρη για την αδειοδότηση!

Αρνητική φαίνεται πως θα είναι η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ για τον Άρη. Αντίθετα, την αισιοδοξία τους εξέφρασαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη και του Λεβαδειακού.

Ο φάκελος του Άρη, εξετάστηκε από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, παρουσία του Γιάννη Κόντη και του υπεύθυνου οικονομικών, Μπάμπη Κωτσιόπουλου, ωστόσο η είσηγηση της επιτροπής φαίνεται πως ήταν αρνητική.

Αντίθετα, καλύτερα

εξελίχθηκαν τα πράγματα, όπως όλα δείχνουν, για τις ΠΑΕ Λεβαδειακός και Εργοτέλης, καθώς οι άνθρωποι τους εξέφρασαν κατά την έξοδο τους την αισιοδοξία τους.

Σημειώνεται ότι από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ θα περάσουν και οι τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν, δηλαδή εκτός του Εργοτέλη και οι Παναιτωλικός και Δόξα Δράμας, καθώς σε περίπτωση που κάποια ομάδα της Football League δεν εξασφαλίσει άδεια, την θέση της θα καλύψει μια εκ των παραπάνω.

Ρόλο ατην αρνητική εισηγηση της επιτροπής, όσον αφορά τους «κίτρινους» φαίνεται πως έπαιξαν δυο πράγματα. Το ένα έχει να κάνει με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι Φατί και Ντίκο, ενώ το δεύτερο είναι το πλάνο βιωσιμότητας που παρουσίασαν οι άνθρωποι του Άρη.

Αναμένεται να εξεταστούν οι φάκελοι του Αστέρα Τρίπολης, της Ξάνθης, του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο έχουν ήδη πάρει το «ΟΚ» της επιτροπής, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει οι ΑΕΚ, Κέρκυρα, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα