Κληρώνουν τρεις φάσεις του Κυπέλλου

Στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή (12:00) θα διεξαχθεί η κλήρωση των τριών επόμενων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χθες (09/11) έγιναν οι πρώτες αναμετρήσεις της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου για την Α’ φάση με τέσσερις ομάδες να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην Β’ φάση, εκεί που ήδη βρίσκονται χωρίς αγώνα 13 ακόμα ομάδες της Football League 2

και περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για την Β’ Φάση του Κυπέλλου, όπως προέκυψαν από την Α' Φάση, είναι οι εξής: Απόλλων Καλαμαριάς, Βατανιακός, Δόξα Κρανούλας, Ζάκυνθος, Καλαμάτα, Κεραυνός Γλυφάδας, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Νίκη Βόλου, Οδυσσέας Αναγέννησης, Πόντιοι Κατερίνης, Προοδευτική, Ρούβας, Τύρναβος, ΠΑΟ Ρουφ, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Μαγούλας και ο νικητής του ζευγαριού Εθνικός Γαζώρου-Αετός Σκύδρας, μια και η δεύτερη δεν υποβιβάστηκε τελικά στο περιφερειακό και θα παίξει κανονικά στη διοργάνωση.

Στην Β’ Φάση μπαίνουν όμως στο Κύπελλο και οι ομάδες της Football League, με αποτέλεσμα να διεξάγονται οι αγώνες στην έδρα της ομάδας που παίζει σε μικρότερη κατηγορία, και οι αγώνες που θα προκύψουν θα είναι μονοί με τη διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι να ισχύουν κανονικά.

Στην Γ’ Φάση θα γίνουν δυο απλές αναμετρήσεις μεταξύ τεσσάρων ομάδων που θα έχουν προκύψει από τα 18 ζευγάρια της Β’ Φάσης. Οι υπόλοιπες 14 ομάδες που θα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση θα προκριθούν χωρίς αγώνα στην Δ’ Φάση του Κυπέλλου. Εκεί μπαίνουν και οι 16 ομάδες της Super League που θα αντιμετωπίσουν τις 16 ομάδες που θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις της Γ’ Φάσης. Μετά το πέρας της Δ’ Φάσης, θα έχει προκύψει πλέον η φάση των «16» του Κυπέλλου.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα