Κλασικό ντέρμπι στα Μεσόγεια

Το ντέρμπι Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός(29/10,19:00) ξεχωρίζει τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 γυναικών, με την ομάδα των Μεσογείων να ψάχνει την πρώτη νίκη και το «τριφύλλι»... ενισχυμένο να θέλει να οδηγηθεί αήττητο στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο Μαρκόπουλο είναι παραδοσιακά ντέρμπι για την Α1 αφού η έδρα της ομώνυμης τοπικής ομάδας αποδεικνύεται σκληρό «καρύδι» για τον αντίπαλο. Η ήττα του Μαρκόπουλου από τον Ολυμπιακό

στην πρεμιέρα άγχωσε κάπως τα κορίτσια του Γιώργου Λυκούδη που θα παλέψουν για την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟ με τις προσθήκες των Νιέβα-Φερέιρα είναι πιο ενισχυμένος και θέλει τους τρεις βαθμούς για να μείνει στην κορυφή. «Προσοχή και λίγα λάθη»Για την αυριανή αναμέτρηση, η Κολομβιανή ακραία του ΠΑΟ, Μάρθα Νιέβα ανέφερε: «Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση και όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στο παιχνίδι μας».

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός με την προσθήκη της Εύης Κυριακίδου πάει για το «2χ2» απέναντι στον Πανιώνιο ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται στο Ζηρίνειο από τον Ηρακλή Κηφισιάς που συνεχίζει να μην έχει στη διάθεσή του τις Κατερίνα Γιώτα, Γεωργία Λαμπρούση, Παναγιώτα Καραγκούνη και Ιζαμπέλα Ιβάνοβα λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι παρατηρητές:

Σάββατο 29/10/2011

13.30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός (Κουτσούλας - Παπαστάμος, Παρ. Πολίτης)

15.00 Ηρακλής Κηφ. - ΑΕΚ (Κομπούρας - Κατσούλης, Παρ. Διαμαντόπουλος)

17.00 Πανελλήνιος - Μακεδόνες (Φραγκάκης - Μάλφας, Παρ. Ακαρέπης)

18.00 ΦΟ Βριλησσίων - Ηρακλής (Τσιμπινός - Προκοπίου, Παρ.Βλασσόπουλος)

19.00 ΣΑΑΚ Ανατόλια - Άρτεμις Κορυδαλλού (Δανιηλίδου - Κωνσταντινίδης, Παρ. Καραγιάννης)

19.00 Μαρκόπουλο - Παναθηναϊκός (Κυριοπούλου - Μόσχος, Παρ. Μαυρικίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα