«Καθάρισαν» οι παλιοί για Τσέλσι

Την πρώτη της νίκη ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις πήρε η Τσέλσι που επικράτησε 3-0 της Μπόλτον. Εύκολη νίκη για Γουέστ Μπρομ, 4-0 τη Σάντερλαντ.

Στον… αέρα βρίσκεται το μέλλον του Αντρέ Βίλας Μπόας στην Τσέλσι, καθώς τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα των «μπλε» σε Αγγλία και Ευρώπη έχουν μεταφέρει μεγάλη πίεση στον Πορτογάλο τεχνικό.

Η νίκη με 3-0 απέναντι στην Μπόλτον όμως, του δίνει παράταση ζωής. Οι Λονδρέζοι επέστρεψαν επιτέλους σε θετικές εμφανίσεις, και κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση

επικράτησαν άνετα των «γουόντερερς» παίρνοντας την πρώτη τους νίκη, ύστερα από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Νταβίντ Λουίζ στο 48’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 61’ να «καθαρίζει» ουσιαστικά το παιχνίδι, κάνοντας το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Φρανκ Λάμπαρντ στο 79’.

Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Γουέστ Μπρομ, η οποία είχε εύκολο έργο στο «Χόθορνς» απέναντι στη Σάντερλαντ, επικρατώντας 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπάγκις» ήταν ο Οντεμβιγκί. Ο Νιγηριανός επιθετικός μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ, με τον Μόρισον στο 41’ να κάνει το 2-0. Ο διεθνής επιθετικός στο 48’ σκόραρε και πάλι κάνοντας το 3-0, για να έρθει ο Άντριους στις καθυστερήσεις, να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στη ζώνη του υποβιβασμού, βρίσκεται η ΚΠΡ, η οποία ηττήθηκε στο γήπεδό της από τη Φούλαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου. «Χρυσός» σκόρερ για τους «κότατζερς», ήταν ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ που πέτυχε το μοναδικό τέρμα μόλις στο 7’. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντιακιτέ στο 34’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Χρυσό» βαθμό απέσπασε η Γουλβς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» από τη Νιούκαστλ με 2-2. Έτσι οι «λύκοι» ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον. Ο Παπίς Σισέ, μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ για τις «καρακάξες», με τον Γκουτιέρεζ στο 17’ να κάνει το 2-0 και να δείχνει να «καθαρίζει» τη νίκη για την ομάδα του.

Στην επανάληψη όμως, οι «λύκοι» έδειξαν τα… δόντια τους, φτάνοντας στην ισοφάριση. Αρχικά, ο Τζάρβις μείωσε σε 2-1 (50’) για να έρθει ο Ντόιλ στο 66’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, η Γουίγκαν παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παραχωρώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Άστον Βίλα.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα