Καταθέτει έφεση και «τρέχει» ο ΟΦΗ

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (28/5), η ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσει την έφεση στην ΕΠΟ για την αρνητική απόφαση για την αδειοδότηση, ενώ παράλληλα δίνει αγώνα δρόμου να καλύψει τα κενά του φακέλου.

Ο ΟΦΗ θα στηρίξει την έφεσή του στο πλάνο βιωσιμότητας για τη νέα χρονιά, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αποτέλεσε

μια από τις αιτίες της αρνητικής απόφασης. Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ δίνει μεγάλη βάση σε αυτό, καθώς θεωρούν πως είναι εφικτό και βιώσιμο το πλάνο που έχουν καταστρώσει.

Όμως το κύριο αγκάθι είναι να κλείσουν τα- πολλά- μέτωπα με τους πρώην παίκτες. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση με τους έντεκα παίκτες που εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος, όπου αναμένεται να εκχωρηθεί μέρος των εσόδων της προσεχούς περιόδου από τον ΟΠΑΠ, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί τόπος συνεννόησης με τους Βλοντάρτσικ και Σίμιτς, στους οποίους οφείλονται αρκετά χρήματα.

Παράλληλα, η προσπάθεια να υπογράψουν διακανονισμό οι Ισπανοί Τζόρντι και Χόρχε Λόπεζ, ενώ δεν έχει υπογράψει ακόμη και ο νεαρός γκολκίπερ Ξενοδόχωφ.

Το πρόβλημα σε όλες τις παραπάνω υποθέσεις είναι ότι η διοίκηση του ΟΦΗ δεν έχει αυτή τη στιγμή χρήματα στο ταμείο του, προκειμένου να δώσει κάποιες προκαταβολές και να «κλείσει» κάποιες τρύπες. Η προσπάθεια συνεχίζεται, καθώς μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, μάλλον την Τετάρτη (30/5), οι Κρητικοί θέλουν να έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τα ανοιχτά μέτωπα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη αδειοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα