Καταιγιστική η Ακαδημία Πλαταμώνα

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ακαδημία Πλαταμώνα στο φιλικό με τον Αμπελωνιακό, νεοφώτιστη ομάδα στον 4ο όμιλο, επικρατώντας με το ευρύ 6-2.

Η ομάδα του Θανάση Λιάγκα έπιασε καταπληκτική απόδοση και με δημιουργό τον Κυρτέγο και σκόρερ τον Μακράκη, που πέτυχε τρία τέρματα, έδειξε ότι αδημονεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε μόλις στο 3ο λεπτό, με πλασέ του Καλαμπάκα ύστερα από πάσα του Οικονόμου για το 1-0. Στο 19’ ο Κυρτέγος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κολαξίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο επόμενο λεπτό, ο Μακράκης με πλασέ σημείωσε το 3-0.

Ο Αμπελωνιακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 37’ είχε δοκάρι σε σουτ του Χατζηλιόντα. Στο 39’ όμως ο Μακράκης πέτυχε το 4-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Λάρισας μείωσε σε 4-1, χάρη σε εύστοχο πλασέ του Φτίκα. Στο 52’ ο Μακράκης δέχτηκε την ασίστ του Κυρτέγου και με πλασέ σημείωσε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, για το 5-1. Στο 73’ ο Παλάσκας με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 5-2, αλλά στο 83’ ο Καμπερίδης πήρε την πάσα από τον Καλαμπάκα και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-2 για την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Φωτιάδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Μαϊνάρας (46’ Τσαρούχας), Αθανασίου, Αποστολιός, Παπαγιαννόπουλος (46’ Καλουσίδης), Στούμπος, Οικονόμου, Κολαξίδης (46’ Σινανίδης), Μακράκης, Κυρτέγος, Καλαμπάκας, Ταρασιάδης.

Έπαιξαν και οι: Μιχωλός, Συρανίδης, Ταπατάς, Σιαμάγκας, Ταφραλής, Καμπερίδης, Μουρατίδης, Ζαβαντίας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Καισίβελος, Μούργκας, Μαγγίνης, Παπαφέστας, Δαλακώνης, Κομισόπουλος, Βούκιας, Κυριάκος, Κιούζας, Χ''λιόντας, Φτίκας.

Έπαιξαν και οι: Αλεξόπουλος, Αλεξανδρής, Κουτής, Παπαδόπουλος, Παλάσκας, Γκόλτσιος, Φλέγκας, Ζιαρζιάνας, Κωτούλας, Μπίκος, Ρόκα.

ΠΙΕΡΙΑ: Δημήτρης Δερμίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα