Καστίγιο: «Περιμένω να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Πατσούκα»

Την επιθυμία του αγωνιστεί στην Πατσούκα και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ούγκο Σάντσες εξέφρασε ο Νέρι Καστίγιο, τονίζοντας πως η μεξικανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη.

«Τα τελευταία χρόνια υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του Μεξικού, αλλά καμία δεν κατάθεσε επίσημη πρόταση και δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου όπως συνέβη με την Πατσούκα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νέρι Καστίγιο στο «Medio Tiempo».

Συνεχίζοντας, ο Μεξικανός επιθετικός του Άρη, είπε: «Υπήρξαν αρκετές ομάδες από το Μεξικό

που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή μου, όμως ήθελαν μόνο να μάθουν τις προθέσεις μου και η Πατσούκα είναι η μόνη ομάδα που έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις.

Ο αδερφός μου βρίσκεται σε επαφή με τον αντιπρόεδρο Αντρές Φασί και περιμένουμε μία απάντηση από την Πατσούκα. Ο αδερφός μου έστειλε ένα έγγραφο που είχε ζητηθεί και περιμένουμε να υπάρξει συμφωνία.

Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά από τη μέρα που μίλησα με τον Ούγκο Σάντσες και μου μίλησε για το ενδιαφέρον του άλλαξαν τα πράγματα. Δεν θέλω μόνο να επιστρέψω στο Μεξικό, αλλά και να συνεργαστώ μαζί του. Τον ξέρω καλά, είναι έξυπνος και θα ήθελα να παίξω για εκείνον».

Keywords
Τυχαία Θέματα