Καρέλης: «Το μέλλον μου εκτός Ελλάδας»

Την πόρτα της εξόδου από τον Εργοτέλη άνοιξε ο Νίκος Καρέλης, τονίζοντας πως έχει έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αυτό είναι… εκτός Ελλάδας!

Παράλληλα, ο 20χρονος επιθετικός των Κρητικών, μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» επιβεβαίωσε τη δοκιμή του από την ολλανδική Ναϊμέγκεν, αποκαλύπτοντας πως: «Πιστεύω ότι πήγα καλά στις προπονήσεις. Έμεινα ευχαριστημένος, και θα ήθελα να ...μονιμοποιηθεί η παρουσία μου εκεί», ωστόσο δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για το μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στον Εργοτέλη.

«Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα για να κάνω

το επόμενο βήμα στην καριέρα μου κι αυτό είναι εκτός Ελλάδας. Μακάρι να πάρω θετική απάντηση από τη Ναϊμέγκεν και να αρχίσω ξανά από την αρχή. Στην Ολλανδία έμεινα έξι μέρες στις οποίες έκανα τέσσερις προπονήσεις. Τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι εξαιρετικά, και περιμένω οριστική απάντηση μέσα στην εβδομάδα από τους ανθρώπους της Ναϊμέγκεν για το αν θα συνεχίσω εκεί ή όχι. Πιστεύω ότι πήγα καλά στις προπονήσεις. Έμεινα ευχαριστημένος, και θα ήθελα να ...μονιμοποιηθεί η παρουσία μου εκεί», τόνισε αρχικά ο Καρέλης, συμπληρώνοντας:

Για τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Εργοτέλη: «Συζήτησα με τον πρόεδρο και κατάλαβε ότι αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω στο εξωτερικό. Είναι ειλημμένη απόφαση. Πάντα υπάρχει βέβαια μια ανοιχτή πόρτα, όμως θεωρώ ότι το καλύτερο για μένα είναι να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό».

Για την προσφορά του στην ομάδα του Ηρακλείου, κατέληξε: «Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα πράγματα στον Εργοτέλη, όμως για πολλούς παράγοντες στους οποίους δε θέλω να αναφερθώ αυτό δεν έγινε. Και πάλι όμως ο Εργοτέλης ήταν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Εκεί έκανα το πρώτο μου βήμα, υπογράφοντας το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, κέρδισα σε εμπειρίες από όλα αυτά τα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα