Καραμπετάκης: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη Ακροποτάμου, Νίκος Καραμπετάκης, από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου, ενώ «πονοκεφαλιάζει» με τις απουσίες στην αυριανή αναμέτρηση (25/2).

Ο Καραμπετάκης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα στο Σουφλί, δηλώνοντας πως οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» από ένα ημίχρονο…

«Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο και δικαιούμασταν ένα γκολ. Στο 2ο ημίχρονο φανήκαμε κουρασμένοι

και μετά το 60ο λεπτό ο αντίπαλος είχε την υπεροχή. Εκεί φάνηκε ότι μας επηρέασε η μεγάλη αποχή από τους αγώνες. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την ετοιμότητα των παικτών μου και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για την κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο του ομίλου, Εθνικό Σιδηροκάστρου, ο τεχνικός του Άρη Ακροποτάμου, θα στερηθεί τις απουσίες δύο έμπειρων παικτών του, του Μάκη Αραδούλη και Γιώργου Μανάφη, που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Κωνσταντάρα και Τσορμπαντή, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα