Καλύτερη από την Χίνγκις;

Η Άσλεϊ Μπάρτι κέρδισε την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Australian Open και ο προπονητής Ντέιβιντ Τέιλορ την χαρακτήρισε καλύτερη κι από την Μαρτίνα Χίνγκις!

Το φαινόμενο της 15χρονης Άσλει Μπάρτι προέκυψε εφέτος καθώς η μικρή κατέκτησε το Wimbledon στην κατηγορία των juniors και έφτασε στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF.Το ότι κέρδισε την είσοδό της στο

κυρίως ταμπλό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, κατακτώντας το τουρνουά Australian Open wild card play off, ήταν αναμενόμενο για τους ειδικούς.

Ο προπονητής της, Ντέιβιντ Τέιλορ, είπε: «Είναι μια ολοκληρωμένη τενίστρια. Είναι μια βελτιωμένη έκδοση της Χίνγκις. Ήδη σερβίρει καλύτερα από την Μαρτίνα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, κάτι με τόσο μεγάλες προοπτικές.Η Μάρτι δεν έχει τη δύναμη της Βίνους ή της Σερίνα όμως έχει αυτή τη διαίσθηση που δεν μπορεί να τη διδάξει κανείς.Αλλάζει τον ρυθμό πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε επιφάνεια και μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Δεν υπάρχουν πολλά κενά στο παιχνίδι της. Τα έχει όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα