Καλή εμφάνιση για Γιακούποβιτς στο «Athens Open 2012»

10:02 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς έδωσε μεγάλη μάχη με τον Γκρεγκόρ Μπουρκιέ, Νο 199 στον κόσμο και βγήκε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο μετά την ήττα του με 3-6, 6-3, 6-2 στον α΄ γύρο του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών,Status Athens Open 2012 το οποίο διεξάγεται στο Μαρούσι.

Ο 30χρονος Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε σπουδαίο τένις στο πρώτο σετ αλλά δεν άντεξε στην αντεπίθεση του 27χρονου αριστερόχειρα, ο οποίος έχει κατακτήσει ήδη φέτος ένα τουρνουά Challenger, στο Σεντ Μπριό (Γαλλία).

Οι φίλοι του τένις που έμειναν στις εξέδρες παρά το προχωρημένο της ώρας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το θέαμα και τον αποθέωσαν την στιγμή που αποχωρούσε από το κορτ.

Απο εκεί και πέρα οι Κωνσταντίνος Οικονομίδης, Χάρης Καπόγιαννης κόντραραν όσο μπορούσαν τους Άντρε Μπέγκεμαν (Γερμανία), Τζόρνταν Κερ (Αυστραλία) αλλά οι δυο σπεσιαλίστες του Διπλού, Νο 2 του ταμπλό, κερδίζοντας τους κρίσιμους πόντους έφτασαν στη νίκη με 6-4, 7-5. Ο αγώνας είχε διάρκεια 1 ώρα και 12 λεπτά. Οι Μπέγκεμπαν, Κερ εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους έδωσαν οι Οικονομίδης, Καπόγιαννης στο δεύτερο σερβίς (ποσοστό επιτυχίας 38%).

Keywords
Τυχαία Θέματα