Και πάλι πρώτη η Παρί

Την ήττα της Μονπελιέ εκμεταλλεύτηκαν οι πρωτευουσιάνοι οι οποίοι με τη νίκη τους με 1-0 απέναντι στη Σοσό βρέθηκαν και πάλι στην κορυφή.

Ύστερα από αρκετούς μήνες η Μονπελιέ ηττήθηκε για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι στην 2η θέση της βαθμολογίας. Οι μέχρι πρότινος πρωτοπόροι ηττήθηκαν με 1-0 από την Βαλενσιέν με τέρμα του Καντίρ στο 46’.

Έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στη Σοσό εκτός έδρας. Σκόρερ για τους πρωτευουσιάνους

ήταν ο Γκαμέιρο στο 20’.

Σημαντική νίκη πήρε η Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» με 2-0 απέναντι στην Καέν. Ο Νικολίτα στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους «στεφανουά», οι οποίοι από το 43΄έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Ναμπάμπ. Έτσι κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα με τον Σακό στο 74’.

Στις καθυστερήσεις κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Εβιάν η Τουλούζ η οποία επικράτησε 2-1. Ο Σισοκό στο 25’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Βας στο 50’ να κάνει το 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 91’ από τον Μπουλούτ.

Στο 1-1 έμειναν Ρεν και Μπρεστ. Οι φιλοξενούμενοι στο 18’ πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Ρου, για να έρθει ο Ντανζέ στο 30’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος η Νανσί σώθηκε στο 92’ όταν και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 την Αζαξιό. Ο Μπακάρ στο 10΄έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, για να έρθει το αυτογκόλ του Λουίζ στο 34’ για να κάνει το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 73’ με τέρμα του Καβάλι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 92’ από τον Νικουλάε.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα