Και επίσημα Κεφαλάς στα Τρίκαλα

Με τη φανέλα των Τρικάλων θα αγωνίζεται ο Ρωμύλος Κεφαλάς, αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας, μετά τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο τοπικό και τη Δ’ Εθνική, αλλά και στη Γ' Εθνική με το Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Από το Δ.Σ του συλλόγου μας, ανακοινώνεται η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ρωμύλου Κεφαλά. Γεννηθείς στις 23/61988 ο Κεφαλάς, αγωνίζεται ως επιθετικός και επιθετικό χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την

ομάδα της Δήμητρας και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Μπάρας, τον Ασκληπιό, τα Μετέωρα, τον Εθνικό Καστρακίου , το Αιγάλεω (Γʼ Εθνική) και τον Α. Ο. Καρδίτσας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Τρικάλων ο Κεφαλάς ανέφερε: «Για μένα η έλευσή μου στην ομάδα των Τρικάλων, αποτελεί μία χαρμόσυνη είδηση. Το θετικό θα είναι να καταφέρουμε να βγούμε στη Γʼ Εθνική, γιατί οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί ως αποτυχία. Είναι άσχημο για τα Τρίκαλα, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία να παίζουν στην κατηγορία αυτή. Προσωπικά, θα κοιτάξω να προπονηθώ σκληρά, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να έρθει η υλοποίηση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών στόχων».

Keywords
Τυχαία Θέματα