Ήττα της Σάντος στην Βολιβία

Έχασε με 2-1 η Σάντος στην έδρα της Δε Στρόνγκεστ της Βολιβίας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μπορεί ο Νεϊμάρ να ξεκίνησε με πολλά κέφια και να δημιούργησε το γκολ της Σάντος στο ένατο λεπτό, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι Βολιβιανοί αναλάμβαναν σταδιακά τον έλεγχο του ρυθμού της αναμέτρησης. Τελικά το 2-1 χαρακτηρίζεται δίκαιο, αφού η Δε Στρόνγκεστ ήταν αυτή που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες.

Στο 9ο λεπτό, λοιπόν, μία κεφαλιά-πάσα του Νεϊμάρ κατέληξε

στα πόδια του Ενρίκε, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0. Μετά το 15', οι γηπεδούχοι άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες και στο 32ο λεπτό, ο Ερνέστο Κριστάλδο ισοφάρισε σε 1-1.

Με εξαίρεση μερικές εμπνεύσεις του Νεϊμάρ, οι Βραζιλιάνοι τέθηκαν στο περιθώριο για τον υπόλοιπο αγώνα. Εν τέλει, οι θεατές που βρέθηκαν στο «Hernando Siles» πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Ροντρίγκο Ραμάλιο στις καθυστερήσεις, το οποίο διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ της Δε Στρόνγκεστ.

Έτσι η ομάδα της Βολιβίας έφτασε στους τρεις βαθμούς και ισοβαθμεί με την βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ στην κορυφή του πρώτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Μαζί με την Χουάν Άουριτς έμεινε η Σάντος στους μηδέν βαθμούς.

Δε Στρόνγκεστ: Βάκα, Παράδα, Τορίκο, Οχέντα, Μέντεζ, Κριστάλδο (66' Ραμάλιο), Λίμα, Σολίζ, Τσουμακέρο, Μέλγκαρ (81' Βαλτνέζ), Εσκομπάρ.
Σάντος: Ράφαελ, Φουτσίλε, Ντασένα, Ντουρβάλ, Παρά, Αρούκα, Ενρίκε, Πάουλο Ενρίκε, Ίμπσον, Μπόργκες (66' Κάρντετς), Νεϊμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα