Ήττα – αποκλεισμός για Άρσεναλ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ηττήθηκε με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Carling Cup.

Με πάρα πολλές αλλαγές και νεαρούς ποδοσφαιριστές παρέταξε την ομάδα του ο Αρσέν Βενγκέρ για την αναμέτρηση των προημιτελικών του Carling Cup Αγγλίας.

Απέναντι στην Μάντσεστερ

Σίτι τα «μωρά» του Βενγκέρ μπορεί να έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν και το αποτέλεσμα που ήθελαν. Οι «πολίτες» με τέρμα του Σέρχιο Αγκουέρο στο 84’ πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο «Στάνφορντ Μπριτζ» κάνοντας σπουδαία εμφάνιση, επικρατώντας 2-0.

Όλα τελείωσαν σε διάστημα πέντε λεπτών για τους «κόκκινους» που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Carling Cup. Ο Μάξι Ροντρίγκεζ στο 58’ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς, με τον Κέλι πέντε λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κάρντιφ κατάφερε με την σειρά της να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάνοντας την έκπληξη και αποκλείοντας την Μπλάκμπερν με 2-0. Ο Μίλερ στο 19’ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, με τον Τζέραρντ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 50’.

Keywords
Τυχαία Θέματα