Ισπανία και Ρώμη για Ηλιάδη με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ισπανία θα είναι ο επόμενος προπονητικός σταθμός του Ηλία Ηλιάδη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας θα συμμετέχει σε καμπ που θα γίνει στην πόλη Καστεγντεφέλς από τις 29 Ιουνίου

έως τις 6 Ιουλίου με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 700 αθλητών και αθλητριών από όλες τις χώρες του κόσμου. Στις 10 Ιουλίου, ο Ηλίας Ηλιάδης θα μεταβεί στη Ρώμη, όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για το Ολυμπιακό τουρνουά και την 1η Αυγούστου, οπότε και θα αναμετρηθεί με τα υπόλοιπα «μεγαθήρια» της κατηγορίας των -90 κιλών με στόχο το χρυσό μετάλλιο.

«Κάθε μέρα που περνάει ανεβάζει ρυθμό ενόψει Λονδίνου. Στην Ισπανία θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα υψηλού επιπέδου προπονητικό καμπ, ενώ στον τελευταίο σταθμό της προετοιμασίας του, τη Ρώμη, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε, με την άφιξή του στις 24 Ιουλίου στο Λονδίνο, να βρίσκεται στο υψηλό αγωνιστικό σημείο. Ο στόχος για αθλητές όπως ο Ηλίας, είναι ένας και μοναδικός: το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Πλέον διαθέτει την εμπειρία για να κάνει τη διαφορά στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, κάτι που έχει αποδείξει και στις μεγάλες διοργανώσεις που προηγήθηκαν, όπως τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα» είπε ο εθνικός προπονητής, Νίκος Ηλιάδης, σχετικά με την προετοιμασία της κορυφαίας αθλητικής προσωπικότητας του ευρωπαϊκού τζούντο για το 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα