Ήρθε ο Πίου, στα τέλη Ιουνίου

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Το πάλεψε λοιπόν όσο μπορούσε η Εθνική μας και έπεσε περήφανα.

Η είδηση είναι ότι βρέθηκε, ένας Σαμαράς, να στενοχωρήσει έστω για λίγα λεπτά την Άνχελα, που πανηγύριζε με τα χεράκια ψηλά, σε ένα σώμα χωρίς λαιμό και σβέρκο σαν να είχε φορέσει το ταγέρ της μαζί με την κρεμάστρα!

Νταξ΄ ο ΟΗΕ με τις άσπρες φανέλες ήταν ανώτερος αφού η Τουρκο-Τυνησιο-Γκανεζο-Πολωνο-Ισπανο-Βραζιλιανο-Γερμανική ομάδα ήταν ανώτερη

από τη δική μας.

Και τι πάει να πει γιατί έφεραν μαζί τους οι Έλληνες οπαδοί μια πλαστική κούκλα για σεξ; Οι άλλοι που έφεραν μια κρύα και άσχημη καγκελάριο καλύτεροι ήταν;

Άσε που η μια πηδάει τον κόσμο και την άλλη την πηδάνε. Και δε βγάζει και κιχ.

Από το δωμάτιο ιδιωτικής οφθαλμολογικής κλινικής ακούστηκε χτες η οργισμένη φωνή του Αντώνη Σαμαρά. «Ποιος μαλ..ας είπε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!»

Τελικά το γλίτωσε το μάτι ο Σαμαράς. Είπαν σε κάποιον να τον ξε-ματιάσει και αυτός το πήρε κυριολεκτικά.

Τελικά, το μόνο μάτι που δεν παθαίνει τίποτα είναι το μάτι της κουζίνας!

Άσε που με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, μέχρι και το μάτι τα κουζίνας μπορεί να δακρύσει!

Φοβερό. Τελευταία φορά που έγινε είδηση κάποιος για ένα μάτι ήταν ο Κύκλωπας. Είχε να αντιμετωπίσει και τότε, πάλι τον ίδιο αντίπαλο. Αυτό που μέχρι τώρα φρόντισε να μην φτάσει η χώρα σε αυτό το χάλι. Τον …κανένα!

Μεγάλη περίπτωση ο Κύκλωπας. Ανακάλυψε ότι τον απατούσε η δικιά του, όταν γύρισε μια βραδιά στο σπίτι και εκ παραδρομής, αυτή τον καλωσόρισε λέγοντάς του «καλώς τα μάτια μου τα δυο…»

Η οποία βέβαια και στον παράνομο δεσμό της που είχε δύο μάτια όπως καταλάβατε, ξεχνιόταν καμιά φορά και του έλεγε «Θέλω να προσέχεις να έχεις το μάτι σου 7», αντί «να έχεις τα μάτια σου 14!»

Πάμ’ παρακάτ. Τελικά στην ΑΕΚ που ήταν όλα μαύρα ήρθε ο Μαύρος, ο ασορτί άνθρωπος να σώσει την κατάσταση.

Και μη σας γελάει το επίθετο. Ο Μαύρος θα αναλάβει εν… λευκώ την ΑΕΚ.

Και τούτος ο Θωμάς δεν είναι άπιστος, αλλά πολύ πιστός στην ομάδα του.

Και όσο για κόκορα που θα λαλήσει τρεις φορές δεν υπάρχει. Έχουν λαλήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ με όσα γίνονται στην ομάδα τους!

Μαζί του και ο Χρήστος Κωστής, ο πιο άτυχος Έλληνας ποδοσφαιριστής τα τελευταία 30 χρόνια. Που είχε παίξει και σε εκείνη την περιβόητη διαφήμιση για το σίδερο «τη στιρέλα τη στιρέλα» Τώρα έχοντας πείρα από τη διαφήμιση θέλει οι παίκτες του να …τρώνε σίδερα, να πάψει να… τσαλακώνεται το ίματζ του συλλόγου και να… στρώσει την ομάδα.

Όσο για το πώς έγιναν όλα και ο Κωστής ανέλαβε τόσο γρήγορα δε θέλει και ερώτημα. Στη βράση κολλάει το… σίδερο!

Ο Θωμάς αντιθέτως απ’ ότι πιστεύουν όλοι ήταν ο πρώτος Μαύρος που έπαιξε στην Εθνική. Και όχι ο Ντανιέλ Μπατίστα.

Μια και το’ φερε η κουβέντα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοβούνται κάποιοι σπορτκάστερ να πούνε ότι κάποιος είναι μαύρος. Μα δεν είναι καθόλου ρατσιστικό. Αυτοί είναι μαύροι, εμείς λευκοί. Απλό…

Keywords
Τυχαία Θέματα