Ήρεμος ο Βίλας Μπόας, ενώ γκρινιάζει ο Λάμπαρντ

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι ο Αντρέ Βίλας Μπόας, αλλά ο Φρανκ Λάμπαρντ ζήτησε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο νεαρός Πορτογάλος κόουτς των «μπλε» αρχικά υπογράμμισε την αξία των τριών βαθμών:

«Είχαμε σαν στόχο να μειώσουμε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο και τα καταφέραμε. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Όταν οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες έπρεπε να παίξουμε με υπομονή. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, ήταν μία δίκαια νίκη. Τα παιχνίδια

που έχουμε μπροστά μας είναι καθοριστικά».

Ενώ, ο Βίλας Μπόας δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα διαιτητικά... τεκταινόμενα του ματς:

«Δεν μου φάνηκε καν να τον ακούμπησε κι αν όντως δεν τον άγγιξε ο παίκτης μας, θα έπρεπε ο Σίλβα να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα. Αυτή είναι η γνώμη μου, χωρίς όμως να έχω ξαναδεί τη φάση. Όσο για το δικό μας πέναλτι, ήταν καθαρό».

Από την πλευρά του, ο 33χρονος Λάμπαρντ, ο οποίος εισήλθε σαν αλλαγή στον παραπάνω αγώνα, δήλωσε:

«Δεν με ικανοποιεί η είσοδος από τον πάγκο. Δεν είναι εύκολο και εγώ θέλω να παίζω. Καταλαβαίνω ότι είμαι πλέον 33, αλλά έχω πολλά ακόμα να δώσω. Έχω 18 ακόμα μήνες εδώ, αφού για τόσο θα παραμείνω στην Τσέλσι».

Και κατέληξε και αυτός στην σημασία που είχε η δευτεριάτικη (12/12) νίκη της Τσέλσι:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος φέτος. Η διαφορά δέκα βαθμών ήταν μεγάλη, αλλά ευτυχώς την μειώσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα