Ίδιος κορμός, ίδιοι στόχοι

Διατηρώντας τον ίδιο κορμό και με τον Κώστα Αρσενιάδη να επιστρέφει στον πάγκο, η Κηφισιά θέλει και φέτος να παραμείνει... άνετα στην Α1.

Η επιστροφή του Κώστα Αρσενιάδη, μετά το πέρασμά του από τον Ηρακλή και την ΑΕΚ της Α2, ήταν το γεγονός του καλοκαιριού στην Κηφισιά.

Η ομάδα των βορείων προαστίων επέμεινε στη λογική της διατήρησης του βασικού της κορμού, σε συνδυασμό με την προσθήκη δύο ξένων, ελπίζοντας ότι και φέτος η χρονιά θα κυλήσει χωρίς προβλήματα

και… επαφές με την επικίνδυνη ζώνη.

«Όπως κάθε χρόνο, προσπαθήσαμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, στηριζόμενοι στους αθλητές οι οποίοι έχουν βοηθήσει το σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια», εξηγεί ο πρόεδρος του τμήματος, Θόδωρος Δεληγιαννάκης και συμπληρώνει: «Στον ΑΟΚ είμαστε τυχεροί γιατί διαθέτουμε αθλητές, οι οποίοι πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική τους αξία, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και η στήριξη στην κοινή προσπάθεια είναι αμφίδρομη. Επέστρεψε μετά από μια τετραετία ο Εστράδα, φέραμε ένα νέο παιδί όπως είναι ο Ντε Ρόκο και νομίζω ότι μαζί με τον ελληνικό κορμό της ομάδας, έχουμε ένα ικανό σύνολο».

Καριπίδης: «Μυστικό της ομάδας το καλό κλίμα»

Αν και φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς στη μέση της περασμένης σεζόν, ο Θεόκλητος Καριπίδης πρόλαβε να μάθει το... μυστικό της.
«Το μυστικό του ΑΟΚ είναι το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα κι ότι λειτουργούμε σαν παρέα. Είναι πολύ θετικό το ότι διατηρήθηκε σχεδόν ο ίδιος κορμός, αλλά κι οι δύο ξένοι που έχουμε πάρει είναι παιδιά που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Η Κηφισιά ξεχωρίζει για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που κάνει σύσσωμη η διοίκηση αλλά και στη στήριξη που έχουμε από το Δήμο».

Για να δείτε το ρόστερ της Κηφισιάς, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα