Ηχητικό... σκάνδαλο στο NFL

02:36 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Δημοσιοποιήθηκε ηχητικό υλικό, το οποίο δημιουργεί νέα προβλήματα στο NFL και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Την ημέρα που οι άνθρωποι των Νιου Ορλίνς Σέιντς απολογήθηκαν στο πλαίσιο της έφεσης που κατέθεσαν σε βάρος των ποινών τους κυκλοφόρησε ηχητικό ντοκουμέντο που ρίχνει... λάδι στη φωτιά. Σε αυτό ο Gregg Williams ζητά απεγνωσμένο από τους

παίκτες του να τραυματίσουν τον Kyle Williams, receiver των Σαν Φρανσίσκο 49ερς, σαν προπονητής της άμυνας των «αγίων»! Προφανώς αυτές οι εξελίξεις δεν θα ευνοήσουν τη μείωση των τιμωριών σε βάρος των στελεχών του τεχνικού επιτελείου των Σέιντς.

Προειδοποιεί ο Goodell

Τέλος στις φημολογίες για τις επιλογές ντραφτ των 32 ομάδων του NFL θέλει να βάλει ο Roger Goodell, κομισάριος της λίγκας. Συγκεκριμένα έκανε την τελευταία προειδοποίηση, πριν την έναρξη ποινών για δημοσιοποίηση των προθέσεων των συλλόγων αναφορικά με το φετινό ντραφτ.

Πενταετές στον Webb

Ο cornerback των Μπάλτιμορ Ρέιβενς, Lardarius Webb, υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο. Στο εξής οι Ρέιβενς θα επικεντρωθούν στις ανανεώσεις των quarterback, Joe Flacco, running back, Ray Rice, και cornerback, Cary Williams.

Φυλάκιση 15 ημερών

Δεκαπέντε μέρες στη φυλακή θα περάσει ο wide receiver των Σινσινάτι Μπένγκαλς, Jerome Simpson. Απέφυγε, πάντως, τη ανώτερη ποινή 60ήμερης φυλάκισης για κατοχή μαριχουάνας.

«Έφυγε» ο Avezzano

Σε ηλικία 68 ετών απεβίωσε ο Joe Avezzano. Πρόκειται για πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ντάλας Καουμπόις, με τους οποίους κατέκτησε τρία Super Bowls. Ο θάνατός του σημειώθηκε στην Ιταλία ύστερα από καρδιακή προσβολή. Βρέθηκε στην γειτονική μας χώρα για να προπονήσει ομάδα φούτμπολ που εδρεύει στο Μιλάνο.

Έμεινε Χιούστον ο Demps

Νέο συμβόλαιο με τους Χιούστον Τέξανς υπέγραψε ο Quintin Demps. Τις τελευταίες εβδομάδες ο safety ήταν free agent, αλλά τελικά δεν άλλαξε ομάδα.

«Έκλεισαν» Hayden οι Μπέαρς

Στους Σικάγο Μπέαρς θα συνεχίσει την καριέρα του o cornerback, Kelvin Hayden. Πάντως ο πρώην παίκτης των Ιντιανάπολις Κολτς θα αποτελέσει εναλλακτική λύση στις «αρκούδες».

Στους Πάτριοτς ο Carpenter

Ανακοινώθηκε ο Bobby Carpenter από τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς. Η επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου έχει ήδη περάσει από αρκετές ομάδες του NFL στην καριέρα του.

Πήραν Johnson οι Ντόλφινς

Τον safety, Tyrell Johnson, απέκτησαν οι Μαϊάμι Ντόλφινς. Ο πρώην παίκτης των Μινεσότα Βάικινγκς ήταν free agent.

Στην Αριζόνα ο Sanders

Οι Αριζόνα Κάρντιναλς ανακοίνωσαν πως έφτασαν σε συμφωνία με τον safety, James Sanders. Πρόκειται για safety με εξαετή παρουσία στους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς.

Επανέκτησαν Castillo οι Τσάρτζερς

Αφού τον αποδέσμευσαν στις 5 Μαρτίου, οι Σαν Ντιέγκο Τσάρζερς επανέφεραν τον Luis Castillo στο ρόστερ τους. Ο συγκεκριμένος defensive end είχε σπάσει το πόδι του στο πρώτο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος. Ακόμα, οι Τσάρτζερς απέκτησαν τον Michael Spurlock. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο ενός έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα