Η Σουηδία νίκησε τη Γαλλία και έδειξε τον... δρόμο στον Μπλαν (photos+video)

Η «αδιάφορη» Σουηδία έβαλε τα... γυαλιά στους Γάλλους και με ένα καταπληκτικό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς (54'), αλλά και του Λάρσον (91'), έδειξε πως άξιζε κάτι καλύτερο από την τέταρτη και τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου.

Η Σουηδία, παρά το γεγονός πως είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 4' και στο 5' οι Σκανδιναβοί απείλησαν με ισάριθμες κεφαλιές των Τόιβονεν και Λάρσον.

Στο 8' απάντησαν οι «τρικολόρ» με το σουτ του Ριμπερί

να εξουδετερώνει ο Ίσακσον. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά μετά το πρώτο 20άλεπτο του ματς και παρά το πολύ καλό σουτ του Μπεν Αρφά, το ημίχρονο έληξε με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Βίλεμσον έδωσε άλλον αέρα στην επιθετική γραμμή της Σουηδίας, όμως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν αυτός που έβαλε την... υπογραφή του στο ματς!

Στο 54' ο Λάρσον σέντραρε και ο «Ίμπρα» με ένα εκπληκτικό εναέριο γυριστό σουτ, πέτυχε το γκολ του EURO 2012 μέχρι στιγμής! Στο 58' το σουτ του Βίλεμσον και στο 58' το τακουνάκι (!) του Μέλμπεργκ απλά επιβεβαίωσαν το ποια ομάδα ήταν η καλύτερη στο «Ολιμπίνσκι».

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν πίεσε στο τελευταίο τέταρτο, όμως οι Μενέζ και Ζιρού δεν κατάφεραν να βρουν τον στόχο.

Στο 91' οι Σουηδοί έβαλαν το... κερασάκι στην τούρτα, όταν το σουτ του Χόλμεν προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως ο Λάρσον στην επαναφορά πραγματοποίησε το 2-0!

Με αυτή την ήττα οι «τρικολόρ» κατέκτησαν την δεύτερη θέση του ομίλου και οι Σουηδοί απέδειξαν πως άξιζαν κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς, όπως σας το προσέφερε το Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα