Η... παραίτηση του Ρανιέρι

Η ήττα της Ίντερ από την Ουντινέζε υποχρέωσε τον Κλαούντιο Ρανιέρι να μιλήσει για τις... υπόλοιπες θέσεις του πρωταθλήματος, στις οποίες οφείλει να φθάσει η ομάδα του.

Μέχρι πρότινος, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο τεχνικός των «νερατζούρι» δήλωνε πως η Ίντερ πάει για πρωτάθλημα. Πλέον, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Ουντινέζε, πρόσθεσε ότι ο δικός του σύλλογος πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται κάποιους... εναλλακτικούς στόχους στην φετινή Serie A:

«Προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε την Ουντινέζε, αλλά

αυτή αντέδρασε σωστά με γρήγορες επιθέσεις. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Πλέον πρέπει να ηρεμήσουμε και να διαπιστώσουμε που μπορούμε να φτάσουμε.

Χωρίς να λυπηθούμε τους εαυτούς μας, πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς για το καλύτερο. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, αλλά πλέον πρέπει να μείνουμε ήσυχοι. Πάντα είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να πιστεύουμε σε κάτι.

Αν χάσουμε τον τίτλο, τότε υπάρχουν άλλες θέσεις του Καμπιονάτο, τις οποίες πρέπει να πλησιάσουμε. Είμαι πάντα θετικός. Ελπίζουμε πως οι επιστροφές βασικών παικτών θα μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα