Η νέα μεταγραφή και ο Θρύλος που έρχεται...

Πως σας φάνηκε ο Ντιόγκο; Τη δική μου άποψη την έχω καταθέσει σε γενικές γραμμές μετά την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά έδειξε πολλά θετικά.

Όπως έγραψα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη στη σελίδα μου στο «Facebook», ο Βραζιλιάνος έφυγε ως... τσίρκο από το Ρέντη για την πατρίδα του και ενάμιση χρόνο αργότερα επέστρεψε στον Πειραιά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Φαίνεται ότι το...

αγροτικό, του έκανε καλό και ξεπέζεψε από το... καλάμι.

Ένα καλάμι τεράστιο που όλοι εμείς του είχαμε επιτρέψει να καβαλήσει επειδή δεν τον αντιμετωπίσαμε ευθύς εξαρχής ως έναν ταλαντούχο νεαρό και εξελίξιμο επιθετικό, αλλά ως τον «κύριο 9 εκατομμύρια ευρώ», όσα έδωσε δηλαδή ο Κόκκαλης για να τον φέρει στον Πειραιά.

Πλήρωσε το βάρος του σε χρυσάφι ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού δίνοντας πολλά περισσότερα απ' όσα έπρεπε να δώσει, επειδή κάποιοι έτσι εισηγήθηκαν. Ο πιτσιρικάς ήρθε εδώ ως νέος... Πελέ, τα ΜΜΕ -κι όχι μόνο αυτά που προβάλουν κυρίως τα θέματα των «ερυθρολεύκων»- τον αποθέωσαν και στην πορεία τον πήρε η κάτω βόλτα και τα... παραπανίσια κιλά.

Εδώ κι έναν μήνα βλέπουμε έναν άλλο Ντιόγκο και δεν στέκομαι στο γεγονός ότι έχει πετύχει μόνο ένα γκολ, ενώ έχει χάσει ευκαιρίες για αρκετά περισσότερα. Τα γκολ είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας και θα έρθουν στη συνέχεια. Αυτό που είδα εγώ από την πρώτη προπόνηση που εμφανίστηκε στο Ρέντη, είναι ότι ήρθε ένας άλλος Ντιόγκο.

Ακόμη και το ότι κουρεύτηκε και άφησε τον... θάμνο στην πατρίδα του, κάτι λέει. Όπως, επίσης, και το γεγονός ότι πλέον του μιλάς και σκύβει το κεφάλι. Όχι όπως όταν είχε πρωτοέρθει που στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για λογαριασμό του «Πρωταθλητή» με ρωτούσε χασκογελώντας αν ξέρω το τηλέφωνο μιας πιτσιρίκας που είχαμε εκείνη τη μέρα στο εξώφυλλο και δήλωνε θαυμάστριά του!

Μέσα στο γήπεδο, βλέπουμε έναν παίκτη που αγωνίζεται για την ομάδα. Τρέχει, μαρκάρει, τρώει ξύλο και δεν... απαντάει. Πριν από μερικές ημέρες είδε τον Φουστέρ να μπλέκει σε μια κοκορομαχία με αντίπαλο και πήγε και τον τράβηξε μακριά. Αυτός είναι ο νέος... Ντιόγκο, αφού ο... παλιός θα ορμούσε στον καβγά!

Τα προσόντα δεν του λείπουν, σωστή δουλειά θα κάνει με τον Βαλβέρδε στο Ρέντη, το μυαλό του έχει πήξει οπότε δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι αποτελεί νέα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Αν είχε αποκτηθεί τώρα και έδειχνε αυτά που είδαμε στα τελευταία ματς, δεν θα συμφωνούσαμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή; Αυτό ακριβώς εννοώ...

Για να δικαιωθούν κι όλοι εκείνοι που έλεγαν ότι θα αρπάξει την τελευταία ευκαιρία που του παρουσιάζεται για να αναστήσει την καριέρα του κι όχι κάποιοι άλλοι που κορόιδευαν όταν έμαθαν ότι θα επιστρέψει το Γενάρη, υποστηρίζοντας ότι θα εξελιχθεί σε... παλτό πολυτελείας.

Μαζί με τον Ντιόγκο, πάντως, δείχνει να συνέρχεται και ο Ολυμπιακός. Μπορεί κάποιοι να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία ότι η νίκη επί του Εργοτέλη ήταν έργο... Κάκου (ούτε στα... παραμύθια δεν υπάρχει αυτό), εγώ,

Keywords
Τυχαία Θέματα