Η μεταγραφή του Περπέρογλου!

22:31 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Το βασικό έχει να κάνει με το ότι ο Στράτος Περπέρογλου είναι υγιής και γερός.

Πέρασε μια δύσκολη περίοδο, η περιπέτεια με την υγεία του όμως ανήκει πια στο παρελθόν κι επέστρεψε προκειμένου να κάνει -πρώτον- αυτό που αγαπάει και -δεύτερον- να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Περπέρογλου θεωρείται μεταγραφή ενόψει ΤΟΡ-16. Δεν πρόκειται να σας πούμε ότι είναι ο... σούπερ σταρ αλλά αντικειμενικά είναι ένας παίκτης που «δένει» σημαντικά τον Παναθηναϊκό. Κατά πρώτο λόγο γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα

κι αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή ειδικά στην άμυνα, το πώς ξέρει κι εκμεταλλεύεται το χώρο και κινείται όπως ακριβώς θέλει ο προπονητής του. Λογικό... Άλλωστε βρίσκεται για 5η χρονιά στον Παναθηναϊκό. Και είμαστε βέβαιοι ότι ο Ομπράντοβιτς δεν θα κρατούσε κανέναν παίκτη 5 ολόκληρα χρόνια αν δεν έκανε ακριβώς αυτά που επιθυμεί.

Πέρα από τη γνώση της ομάδας και την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα που διαθέτει σαν παίκτης, ο Περπέρογλου δίνει κάτι άλλο επίσης σημαντικό στον Παναθηναϊκό: Παιχνίδι στο low post από τη θέση «3». Ασφαλώς και μπορεί να δημιουργήσει χαμηλά όσο κανένα άλλο τριάρι του Παναθηναϊκού (ο Σάτο έχει άλλες αρετές, τη συγκεκριμένη δεν τη διαθέτει στο βαθμό του Περπέρογλου) κι αμέσως φάνηκε αυτό από το πρώτο ματς.

Δεν έχει σημασία η διαφορά δυναμικότητας με το Περιστέρι. Σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πολύ πιο «δραστήριος» και «ζωντανός» στο παρκέ μετά τις αρκετές προπονήσεις που έκαναν ΚΑΙ οι 16 παίκτες της ομάδας. Για πρώτη φορά φέτος, το τελευταίο διάστημα ο Ομπράντοβιτς τους είχε όλους στη διάθεσή του. Η συγκέντρωση και η ενέργεια που έβγαλαν οι «πράσινοι» είναι αξιοσημείωτα στοιχεία... Ο δε Περπέρογλου (για να επανέλθουμε) στο φετινό του ντεμπούτο και μετά από μια σοβαρή περιπέτεια που πέρασε, έκανε καμιά... δεκαριά βουτιές για να κερδίσει «κατοχή»...

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Με 16 γερούς και υγιείς παίκτες, αυξάνεται και ο εσωτερικός ανταγωνισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα