Η γιορτή της ΕΠΣ Χανίων

Η ετήσια γιορτή της Ε.Π.Σ. Χανίων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (11/02), σε μια εκδήλωση που κράτησε μέχρι πρωίας.

Ο ετήσιος χορός έγινε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ταμείο Αρωγής τραυματιζόμενων ποδοσφαιριστών.

Η Ε.Π.Σ. Χανίων και ο πρόεδρος της, Γιώργος Βούρβαχης, τίμησε με ένα κρητικό μαχαίρι τον επίτιμο καλεσμένο της βραδιάς, Βαγγέλη Δουκάκο, γνωστό δημοσιογράφο σε θέματα διαιτησίας.

Το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων κέρδισε ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, κατά την ειδική βράβευση από

την ΕΠΣΧ για την άνοδο στη Football League, με τις ευχές όλων η σκηνή να επαναληφθεί του χρόνου και οι «ερυθρόλευκοι» να βρεθούν στα μεγάλα... σαλόνια της Super League.

Οι ευχές ήταν παρόμοιες και στα κορίτσια του ΑΟΧ, που τους απονεμήθηκε το τρόπαιο της ΕΠΟ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας γυναικών.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τιμητικές πλακέτες στους εξής:

Σπύρος Αμαραντίδης και Μανόλης Πηγουνάκης (προπονητές)Αγγελική Βερυκάκη, Ελευθερία Βραχνάκη, Παρασκευή Καντεράκη, Ιωάννα Παναγέα και Λίλιαν Τουλουπάκη (διαιτητές) Γιώργος Ντινιόζος (υπάλληλος Ε.Π.Σ.Χ.) Ανδρονικάκης Γεώργιος (Ηρακλής Ν.), Γιαννουλάκης Θεόδωρος (Σφακιά), Κατζουράκης Φραγκιός (Πλάτανος), Κοτρωνάκης Γεώργιος (Τιτάν), Κουκουβιτάκης Ιωάννης (Πανακρωτηριακός), Μιχαηλίδης Πέτρος (Περιβόλια), Μουμούρης Σπύρος (Ποσειδών), Παλιουδάκης Στέφανος (Δάφνη), Παπαντωνάκης Νικόλαος (Ιδομενέας), Πρωτοψάλτης Κώστας (Ασπίδα), Ροκάκης Αντώνιος (Κισαμικός), Τρούλος Εμμανουήλ (Ακρίτας), Τσιριντάνης Ευάγγελος (Παλαιόχωρα-το βραβείο παρέλαβε ο προπονητής Μιχάλης Κυριακίδης) και Φουντουλάκης Διονύσης (Αρης Βουκ.)Βαγγέλης Δουκάκης, Βασίλης Φουντουλάκης (δημοσιογράφοι).

Keywords
Τυχαία Θέματα