Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Το αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, δεσπόζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Στην Πρέμιερσιπ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τη Σίτι, και θα αναζητήσει το «τρίποντο» στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Όλντ Τράφορντ». Η συμπολίτισσα Σίτι, δοκιμάζεται στο «Βίλα Παρκ» από την Άστον Βίλα.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η πρωτοπόρος Ρεάλ υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Λεβάντε, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας κόντρα στην Οσασούνα στην Παμπλόνα.

Στο Καμπιονάτο,

το Ουντινέζε-Μίλαν αποτελεί το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, με τους «ροσονέρι» να ψάχνουν τη νίκη για να μη μείνουν πίσω στη διεκδίκηση του «Σκουντέτο». Η πρωτοπόρος Γιουβέντους, φιλοξενείται από τη Μπολόνια, ενώ η Ίντερ υποδέχεται τη Νοβάρα.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν, η Μπάγερν Μονάχου την Καϊζερσλάουτερν, ενώ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει στο Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ-Σάλκε.

Τέλος, στο Σαμπιονά, δύσκολες αποστολές έχουν οι πρωτοπόροι. Η Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται από τη Νίς, ενώ η Μονπελιέ φιλοξενεί την Αζαξιό. Η τρίτη στη βαθμολογία Λιλ υποδέχεται τη Μπορντό.

Keywords
Τυχαία Θέματα