Η απάντηση του ΑΟΑΝ στην Ασή Γωνιά

Με ανακοίνωση απάντησε η διοίκηση του Αγίου Νικολάου σε αυτή της Ασή Γωνιάς, αναφορικά με το μεταξύ τους παιχνίδι που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο.Α.Ν οι ποδοσφαιριστές και ο νοήμον φίλαθλος κόσμος έχουμε μείνει άναυδοι από τα «ακαριαία αντανακλαστικά» που επέδειξε η διοίκηση του Α.Ο. Ασή Γωνία. Ενώ οι διαιτητές του αγώνα και οι αποστολές των 2 ομάδων καθώς και οι περισσότεροι φίλαθλοι βρισκόταν ακόμα στο γήπεδο, η σύνταξη και η ανάρτηση της διαμαρτυρίας

είχε γίνει ήδη στο διαδίκτυο (19:34). Απορίας άξιο είναι και το γεγονός βέβαια ότι αφού όπως αναφέρουν, ο τόσο «βάναυσα» χτυπημένος ποδοσφαιριστής τους διακομίστηκε στο Νοσοκομείο δεν φρόντισαν να τον συνοδεύσουν.

Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν να προβούμε σε αυτήν την ανακοίνωση ώστε ο φίλαθλος κόσμος να μάθει την αλήθεια. Το βίντεο του αγώνα είναι στην διάθεση όλων, ώστε να γίνουν πανελληνίως γνωστοί ο ενορχηστρωτής και ο εκτελεστής της διακοπής του μεταξύ μας αγώνα. Ενώ η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 ο προπονητής «κύριος» Κατσούλης βάζει στον αγώνα τον παίκτη με το Νο 17, με σαφείς οδηγίες να δυναμιτίσει με αντιαθλητικό παιχνίδι τον αγώνα. Με την ανοχή του διαιτητή κ. Χαραλαμπάκη, ο παίχτης αρχίζει τις προσπάθειες του με αποκορύφωμα την αγκωνιά στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή μας Γκέκα.

Στον διαπληκτισμό που επακολούθησε ανάμεσα σε παίκτες και των δυο ομάδων ο διαιτητής του αγώνα φάνηκε για άλλη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων και όπως αναφέρει και ο ίδιος στο φύλλο αγώνα, χάνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού απομακρύνθηκε. Την ευκαιρία άδραξαν παίκτες των φιλοξενούμενων και για ακόμα μια φορά πάτησαν «κατά λάθος» τον πεσμένο παίκτη μας στο χέρι. Ο εκπρόσωπος της ομάδας μας δε, που αναφέρεται στην ανακοίνωση ως άλλος «Ζαμπίδης», μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό την αποφυγή γενικότερης σύρραξης μεταξύ των παικτών. Φτάνοντας στο σημείο της συμπλοκής (το οποίο απέχει πάνω από 60 μέτρα) από την περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας, βλέπει τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας να προσπαθεί να χτυπήσει παίκτη μας.

Στην προσπάθεια του να τον απωθήσει, τον σπρώχνει ελαφρά και ως εκ’ θαύματος αυτός πέφτει στο έδαφος. Ο διαιτητής του αγώνα εκείνη την στιγμή κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια και ο «κύριος» Κατσούλης «γνωρίζοντας» την απόφαση πριν αυτή ανακοινωθεί στέλνει τους παίκτες του αλλάξουν.

Όσο αφορά την μομφή της διοίκησης του Α.Ο. Ασή Γωνιά στην φιλοξενία του Α.Ο.Α.Ν. εμείς και πάλι θα επικαλεστούμε την κάμερα από τα αποδυτήρια καθώς και τις μαρτυρίες των αστυνομικών οργάνων, οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι και πάλι ο «κύριος» Κατσούλης ήταν αυτός που κλωτσούσε τις πόρτες και στόλιζε με γνωστό Ελληνικό Κοσμητικό επίθετο τους παίκτες του αλλά και παράγοντα της ομάδας μας.

Τέλος θέλοντας για μια ακόμα φορά να αποδείξουμε τα ψεύδη και τις συκοφαντίες της διοίκησης του Α.Ο. Ασή Γωνιά την προκαλούμε να προσκομίσει έστω και μια επιστολή συμπαράστασης ή ένα e-mail που έφτασε στα γρα

Keywords
Τυχαία Θέματα