Η αγωνιστική δράση του γυναικείου πρωταθλήματος

Αμείωτο παρέμεινε το ενδιαφέρον στο γυναικείο πρωτάθλημα με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου της Α’ κατηγορίας Γυναικών και τα παιχνίδια της Β’ και Γ’ (εξ αναβολής) κατηγορίας.

Η 8η αγωνιστική περιείχε ανατροπές, πολλά γκολ, θέαμα, αλλά και παράπονα. Στο πρώτο ματς της αγωνιστικής ο Οδυσσέας Γλυφάδας πήρε εύκολη νίκη με 5-1 απέναντι στην Καβάλα, δίνοντας «πάσα» στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Άρη, με τον δεύτερο να γνωρίζει την ήττα με 2-0 «χαλώντας» το συνεχόμενο

νικηφόρο σερί που είχε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Καλλιθέας με 6-2 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς.

Στο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα στο Βόλο και τις Ελπίδες Καρδίτσας, οι γηπεδούχες πήραν τη νίκη με 1-0 λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Γυναικών.

Στη Β’ κατηγορία ο Μαγνησιακός υποδέχτηκε τις Πιερίδες Μούσες, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη Γ’ κατηγορία η Λαύρα επικράτησε της Δόξας Πηγαδακίων με 1-0, ενώ το παιχνίδι του Ολυμπιακού Καμινίων με τον Άτταλο Νέας Περάμου δεν διεξήχθη λόγω έλλειψης γιατρού. Τέλος, ο Αρίων Σητείας πήρε εύκολη νίκη απέναντι στον Άρη Αρχαγγέλου με 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα