Γρηγορίου: «Τυπικό το θέμα παραμονής»

16:32 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε τέλος στα σενάρια αποχώρησής του.

Το μυαλό του αποκλειστικά στην ομάδα των Σερρών έχει ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός των «λιονταριών» μίλησε στην ιστοσελίδα «serressport» σχετικά με το μέλλον του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατεί στη Football League.

Αρχικά ο Γρηγορίου δήλωσε: «Αυτό που βιώνουμε είναι κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη πέρυσι στα play

off της Football League. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε. Ευελπιστούμε σε μια θετική απόφαση για εμάς. Όπως και να έχει ως ομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό που ίσως μας ζητηθεί.

Αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση δε μπορούμε να ξεκινήσουμε προγραμματισμό. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτό επείγει πάνω από όλα. Τα άλλα θα έχουμε χρόνο να τα δούμε. Έχουμε κάποιο προγραμματισμό στο μυαλό μας βέβαια αλλά δεν έχει τεθεί ακόμη επί τάπητος».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα και την παραμονή του στον Πανσερραϊκό είπε: «Είναι τυπικό το θέμα. Δε μας απασχολεί. Ούτε εμένα, ούτε και τον πρόεδρο. Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο πιστεύω. Έχουν γραφτεί διάφορα αλλά δεν ασχολούμαστε».

Για το πλάνο της επόμενης σεζόν δήλωσε: «Δεν είμαι σε σκέψη. Έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου κατά 80-90% τι θα γίνει αν δεν αλλάξει το πλάνο και η ομάδα συνεχίσει στην Football League. Ξέρω τι πρέπει να γίνει και όσον αφορά τις αποχωρήσεις και όσον αφορά τι παίκτες θέλω και σε ποιες θέσεις. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου σε αυτό και όταν έρθει η ώρα του θα αρχίσει να λειτουργεί το πλάνο...».

Για το αν έχει βγάλει συμπεράσματα από τα φιλικά για τους νέους: «Πήραν κάποια λεπτά στην Καβάλα. Χρησιμοποίησα κάποια και με το Σιδηρόκαστρο και έχει και συνέχεια. Θα συνεχίσω να βλέπω τα παιδιά από την Κ-20. Θα προσπαθήσω να δω όσα περισσότερα μπορώ και στο τέλος θα πάρω την απόφαση για το πόσοι και ποιοι θα πλαισιώσουν επαγγελματικά την πρώτη ομάδα.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει ταλέντο σε αυτή την ομάδα και έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει να δουλεύω με νεαρά παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα