Γούναρης: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος»

Τις προσπάθειές της να βρει χρήματα για να δώσει στους παίκτες της Ζακύνθου εντείνει η διοίκηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Γούναρης.

Το μέλος της διοίκησης εξήρε το γεγονός ότι η Ζάκυνθος «βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όπως η πλειοψηφία των ομάδων στη χώρα», όμως υπογράμμισε ότι οι διοικούντες ασχολούνται μόνο με το πώς θα συγκεντρωθούν χρήματα για τους παίκτες και για αυτό να μην ανησυχεί ο κόσμος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Γούναρης στο ioniansports: «Πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα και τη διοίκηση είναι

να βρεθούν να πάρουν χρήματα τα παιδιά για τις ημέρες που διανύουμε. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, όπως η πλειοψηφία των ομάδων στη χώρα. Όμως κάνουμε αγώνα να μαζέψουμε χρήματα και να δώσουμε στα παιδιά.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα μεταγραφικό. Κάθε λεπτό το τηλέφωνό μου χτυπά διαρκώς με προτάσεις για παίκτες που θέλουν να έρθουν στην ομάδα.

Δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο. Μόνο πως θα μαζέψουμε χρήματα να δώσουμε στα παιδιά. Σε όλες τις ομάδες αν διαβάσετε γίνονται προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό. Είμαστε σε νησί και έχουμε ιδιομορφίες. Στην Αθήνα και την ενδοχώρα οι παίκτες πάνε κι έρχονται εύκολα. Η διοίκηση μιας νησιώτικης ομάδας είναι τελείως διαφορετική και πολύ πιο δύσκολη ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο από μια ομάδα στην υπόλοιπη χώρα.

Είναι φυσιολογικό οι παίκτες που έρχονται σε ένα νησί και είναι από μακρινούς τόπους να προσαρμόζονται πολύ πιο δύσκολα μακριά απ' το σπίτι τους. Πρέπει να γνωρίζετε πάντως πως η Ζάκυνθος έχει στις τάξεις της παιδιά... διαμάντια που κάνουν υπομονή και βλέπουν ότι κάνουμε διαρκή αγώνα να τα βγάλουμε πέρα και μας καταλαβαίνουν».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποχώρηση του Λευτέρη Τοπαλίδη, αλλά και το πιθανό «αντίο» του Σάκη Γεωργίου, ο Γούναρης είπε: «Στην υπόθεση του Τοπαλίδη τώρα. Η ομάδα έχει άριστες σχέσεις με τον σπουδαίο τερματοφύλακα που θα λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Απλά οι επαγγελματικοί μας δρόμοι θα χωρίσουν.

Του Γεωργίου το συμβόλαιο λήγει 31 Δεκέμβρη. Θα μιλήσουμε μαζί του για την ανανέωση. Το θέμα είναι ανοιχτό. Η ομάδα έχει προπονητή που κρίνει τι χρειάζεται και παίρνει τις αποφάσεις. Μαζί με τον πρόεδρο το Διονύση Βυθούλκα και τη διοίκηση συζητά τα θέματα και καταλήγουμε από κοινού. Μην ανησυχεί ο κόσμος, ας κάνει υπομονή».

Keywords
Τυχαία Θέματα