Γλίτωσε στο τέλος η Νάπολι

Με δύο τέρματα του Καβάνι στα τελευταία λεπτά η Νάπολι απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Ουντινέζε.

Ισόβαθμες στην 4η θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος παρέμειναν Ουντινέζε και Νάπολι, μετά το ισόπαλο 2-2 μεταξύ τους. Οι «ζέβρες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα των δύο τερμάτων που πήραν.

Ο Πίντσι στο 28’ άνοιξε το σκορ για τις «ζέβρες», με τον Ντι Νατάλε στο 52’ να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να «καθαρίζει» το παιχνίδι για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το παιχνίδι με

δέκα παίκτες, καθώς ο Φαμπρίνι, αποβλήθηκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Η αποβολή, ήταν αρκετή για να φέρει και την ανατροπή για τους «παρτενοπέι».

Ο Καβάνι στο 81’ μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ήταν αυτός που στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Κόντα, Ντανίλο, Ντομίτσι, Περέιρα (86’ Έκσραντ), Πίντσι, Πατσιέντσα, Ασαμόα, Πασκουάλε, Φαμπρίνι, Ντι Νατάλε (73’ Φλόρο Φλόρες).
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Μπρίτος (64’ Βάργκας), Ζουνίγκα, Γκαργκάνο (54’ Χάμσικ), Ινλέρ, Ντοσένα, Τζεμαϊλί, Πάντεφ, Καβάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα