Γκράθια: «Έχουμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά»

10:51 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα που δείχνουν οι παίκτες του στους αγώνες, εμφανίστηκε ο Χάβι Γκράθια.

Ο Ισπανός τεχνικός ηγέτης της Κέρκυρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τόνισε πως στα θετικά για την ομάδα του είναι η αγωνιστική συμπεριφορά και ο χαρακτήρας των ποδοσφαιριστών, ενώ υποστήριξε πως στο τέλος οι «Φαίακες» παραχώρησαν έδαφος από φόβο απώλειας της νίκης.

Αναλυτικά, ο Χάβι Γκράθια, μίλησε για:

Το κατά πόσο έχει «μάθει» την ομάδα του: «Σιγά σιγά μαθαίνω την ομάδα όλο και καλύτερα. Ο Άρης

μας πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε και θα την βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια».

Το τι τον προβληματίζει από την Κέρκυρα: «Έχουμε αδυναμίες για αυτό είμαστε εδώ. Είμαστε χαμηλά και για αυτό θα δουλέψουμε στην συνέχεια».

Το γεγονός πως οι «Φαίακες» έδωσαν… μέτρα στα τελευταία λεπτά: «Δεν ήταν πρόθεσή μας να δώσουμε χώρο τον Άρη. Είναι λογικό γιατί εμφανίστηκε στους παίκτες ο φόβος απώλειας της νίκης. Έγινε μέσα στο παιχνίδι. Κοιτάξαμε κυρίως να παίξουμε με αντεπιθέσεις στα τελευταία λεπτά».

Το αν αναλύει τη βαθμολογία: «Τον πίνακα προτιμώ να τον κοιτάω στο τέλος του αγώνα. Εγώ προσπαθώ να κοιτάω τους αντιπάλους, να τους αναλύω και βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Το γεγονός πως η Κέρκυρα έχει δύο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτό. Οι ομάδες που είναι κοντά σε μας έχουν κι αυτές λίγα παιχνίδια. Στα τέλη του Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί».

Το αν η Κέρκυρα θα κάνει μεταγραφές: «Η καλύτερη μεταγραφή είμαι εγώ που θα βοηθήσω την ομάδα (γέλια). Θα γίνουν μεταγραφές με παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την Κέρκυρα».

Τη… γεύση που του έχει αφήσει η ομάδα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος: «Όταν αναλάβαμε εμείς την ομάδα, είχαμε μόλις δύο βαθμούς και ένα δύσκολο πρόγραμμα, αντιμετωπίζοντας πολλές ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό που μου αρέσει στην ομάδα είναι η αγωνιστική συμπεριφορά και ο χαρακτήρας που έχουν οι παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα