Γκέκας: «Θα είμαστε έτοιμοι στο Euro»

00:51 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την πεποίθησή του πως η Εθνική ομάδα θα διορθώσει τα κακώς κείμενα και θα εμφανιστεί ανάλογη των περιστάσεων στα τελικά του Euro 2012 εξέφρασε ο Φάνης Γκέκας, εστιάζοντας παράλληλα στη σημασία των φιλικών όπως το σημερινό (29/02) κόντρα στο Βέλγιο.

«Δεν πιστεύω πως δεν πήγε κάτι καλά. Είναι μία πολύ καλή ομάδα το Βέλγιο και απλά εμείς δεν ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε. Είμαστε μόλις δύο ημέρες μαζί», τόνισε αρχικά ο επιθετικός της Σαμσουνσπόρ στην κάμερα του «MEGA», προσθέτοντας:

«Τέτοια

παιχνίδια βοηθάνε στην προετοιμασία. Είναι σημαντικά αυτά τα φιλικά γιατί παίρνουμε γεύση από τους αντιπάλους μας στο Euro καθώς ταιριάζει η φιλοσοφία τους με τις ομάδες που παίζουμε».

Για τις νέες κλήσεις από τον Σάντος: «Είναι σημαντικό να μπαίνουν στο κλίμα νέα παιδιά και ακόμα πιο σημαντικό είναι που δένουμε γρήγορα. Πιστεύω πάντως πως στο Euro θα είμαστε έτοιμοι και οι νέοι και οι παλιοί».

Συμπληρώνοντας για την εμφάνιση της Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο: «Οπωσδήποτε δεν παίξαμε καλά, ήμασταν μόλις δύο ημέρες μαζί. Δεχθήκαμε γκολ από στημένο και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στα τελικά πάντως θα είμαστε μια χαρά. Το καλοκαίρι, θα μαζευτούμε νωρίς στην προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα θα βελτιωθεί στην προετοιμασία. Θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα».

Για το αν ήθελε να κάνει πάσα στον Σαλπιγγίδη στη φάση του γκολ: «Ναι, είδα τον Σάλπι κατευθείαν και έδωσα την μπάλα. Αν ήθελα να κάνω γκολ θα το έκανα, αλλά τον είχα δει από την αρχή».

Για το Βέλγιο: «Τo Βέλγιο παίζει γρήγορα την μπάλα και αξιοποιεί τους καλούς παίκτες που έχει στο κέντρο. Όμως, στην άμυνα αν ήμασταν πιο σοβαροί θα είχαμε πετύχει και άλλα γκολ».

Για 4-4-2 που χρησιμοποίησε ο Σάντος μετά την αποβολή του Λόμπαερτς, ο Γκέκας κατέληξε: «Στην πορεία του παιχνιδιού ίσως χρειαστεί να παίξουμε το 4-4-2 για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως θα το κάνουμε και θα μας βοηθήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα