Γιορέντε: «Είμαστε θυμωμένοι με την Μπαρτσελόνα»

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βαλένθια, Μανουέλ Γιορέντε για τις μεταγραφές του 10χρονου Ένρικ Μαρτίνεζ και του 11χρονου Αμπέλ Ρουίζ από την Μπαρτσελόνα.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές άνηκαν στα φυτώρια των «νυχτερίδων», ωστόσο, οι Καταλανοί προχώρησαν σε συμφωνία μαζί τους και από τη νέα περίοδο θα είναι μέλη της «Μασία». Μάλιστα, η κίνηση των «μπλαουγκράνα» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τη διοίκηση της Βαλένθια.

«Είμαστε θυμωμένοι με την Μπαρτσελόνα,

επειδή δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ένας σύλλογος τόσο μεγάλος, χρειάζεται να πάρει ποδοσφαιριστές που είναι 10 και 11 ετών από τα τμήματα υποδομής μας», ήταν τα λόγια του Μανουέλ Γιορέντε στο «COM Radio».

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο διοικητικός ηγέτης των «νυχτερίδων», η κίνηση της «Μπάρτσα» δεν πρόκειται να επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για τον Ζόρντι Άλμπα.

«Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην υπόθεση του Ζόρντι Άλμπα, καθώς ο παίκτης ανήκει στην επαγγελματική ομάδα και δεν συνδέεται με τις ομάδες των υποδομών», τόνισε αρχικά.

Τέλος, απαντώντας στο επίπεδο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, απάντησε: «Η Μπαρτσελόνα είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται. Εμείς απλά μετέχουμε μαζί τους στις διαπραγματεύσεις. Έτσι, θα πρέπει να ρωτήσετε την άλλη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα