Γιασικεβίτσιους: «Να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο μας»

Απόλυτα συγκεντρωμένος εν όψει του αυριανού (11/05) ημιτελικού του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσιάστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός γκαρντ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (10/05) προπόνησης του συγκροτήματος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΤΣΣΚΑ, αλλά κι εμείς έχουμε τις δικές μας πιθανότητες στον ημιτελικό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε τα δικά μας ατού κι αυτά θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Έχουμε ένα καλό πλάνο παιχνιδιού και πρέπει να το ακολουθήσουμε κατά γράμμα».

Σε ερώτηση που του έγινε για τη σειρά της προημιτελικής φάσης, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενοχλήθηκε… «Εδώ είμαστε στο Final 4 κι εσύ με ρωτάς για τη σειρά με τη Μακάμπι;», απόρησε ο Σάρας, που τόνισε με έμφαση πως κόντρα στους Ισραηλινούς: «Δυσκολευτήκαμε να προκριθούμε, δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και γενικά δεν θεωρώ πως είναι μια σειρά που μας βοήθησε».

Αναφορικά με το «κλειδί» της νίκης του Παναθηναϊκού, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από το να δουλέψουμε σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι εδώ. Απλώς, σκληρή δουλειά, ακούγοντας τις οδηγίες του προπονητή. Έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κι ό,τι γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα