Γιαννουρής: «Θέλουμε να είμαστε γουρλήδες»

14:26 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο προπονητής του ΝΟ Πατρών έδωσε συνέντευξη Τύπου για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Ισπανίας, μιας και η ομάδα του είναι αρωγός σε αυτόν τον αγώνα.

Αποστολή στην Πάτρα: Έφη Χρυσανθοπούλου

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει τη πορεία της στο World League στην

επαρχία και συγκεκριμένα στην Πάτρα. Έτσι, το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στις 7 μ.μ. την Ισπανία για την 3η προκριματική φάση της διοργάνωσης στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ ΤV.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι άνθρωποι του ΝΟ Πατρών, που είναι αρωγοί, παρέθεσαν συνέντευξη τύπου με βασικό Ομιλητή τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Γιαννουρή.

«Να ζητήσουμε συγγνώμη για την απουσία των βασικών πρωταγωνιστών, που είναι αυτοί της Εθνικής. Ωστόσο, η εθνική ομάδα προετοιμάζεται για το βαρύ πρόγραμμα που έχει για τη συνέχεια και θα έρθει αύριο το απόγευμα, πηγαίνοντας κατευθείαν για προπόνηση».

Ο Γιάννη Γιαννουρής συνέχισε: «Σε μία εποχή αρκετά δύσκολη για τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες, ο ΝΟΠ τόλμησε να πάρει μία διοργάνωση, που έχει μεν ένα κόστος, αλλά υπάρχει αυτή η δίψα για να έρθει μία ομάδα που παίζει ένα πόλο υψηλών προδιαγραφών, για να δουν τα δικά μας παιδιά και ο κόσμος της Πάτρας, την Εθνική Ελλάδας. Η Εθνική προσπαθεί να μπει πάλι σε τροχιά πρώτης γραμμής. Το World League είναι περισσότερο προμότιον και η Εθνική πρέπει να παίζει παντού, έτσι παίρνουμε την ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Το μήνυμα είναι: «Δώστε μας και άλλες διοργανώσεις».

Όσον αφορά στην κινητοποίηση στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ο προπονητής του ΝΟΠ, πρόσθεσε: «Η Πάτρα εκπροσωπείται με έναν αθλητή, τον Φίλιππα Καραμπέτσο και έχει και έναν δεύτερο τον Κολόμβο, οπότε οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν και δικό τους παιδί, στον συγκεκριμένο αγώνα, τον Φίλιππα που θα είναι στην αποστολή. Έχουμε κινητοποιηθεί για να έρθει κόσμος και περίπου 50 άτομα δουλεύουν εθελοντικά για τη διοργάνωση αυτή».

Κλείνοντας ο Γιάννης Γιαννουρής δήλωσε: «Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE TV. Ξέρουμε ότι είναι η τρίτη φάση του World League, δεν είναι τελικός Παγκοσμίου ή Ευρωπαϊκού αλλά θέλουμε να είμαστε γουρλήδες για τη συνέχεια της Εθνικής».

Άντριτς: «Θέλουμε τον κόσμο»

Μπορεί να μη υπήρχαν εκπρόσωποι της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο ο Ομοσπονδιακός προπονητής έστειλε γραπτή δήλωση, στην οποία ανέφερε: «Η διοργάνωση του World League είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για την προβολή του αθλήματος μας. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο αγώνας μας με την Εθνική Ισπανίας γίνεται στην Πάτρα κι αν δεν κάνω λάθος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέρυσι, κατά τους αντίστοιχους αγώνες του World League στην Ιταλία, αυτοί διεξάγονται κάθε φορά και σε διαφορετική πόλη. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Πάτρα, μία πόλη με μεγάλη παράδοση στο πόλο, με πολλούς φίλους που θα έρθουν να στηρίξουν την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών. Η αλήθεια είναι πως η

Keywords
Τυχαία Θέματα