Γιαννιώτης: «Ανατρίχιασα»

Τεράστια τιμή χαρακτήρισε την ιδιότητά του σαν πρώτος λαμπαδηδρόμος, ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Άλλωστε η συγκεκριμένη τιμή αποτελεί, αν μη τι άλλο, αναγνώριση της προσφοράς του Γιαννιώτη στον ελληνικό αθλητισμό. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον βράβευσαν

με αφορμή την συγκεκριμένη συμβολή του.

Για τα παραπάνω και για την προετοιμασία του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «NovaΣΠΟΡ FM»:

«Το 2012 μπήκε με το δεξί. Έκανα μια προετοιμασία στη Γαλλία, στη συνέχεια είχα δύο αγώνες στη Λατινική Αμερική που τους κέρδισα και τους δύο, κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί είχε τους αθλητές που θα συμμετέχουν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συνεχίζω με καλή προετοιμασία και καλή προπόνηση. Την Κυριακή κολυμπάω σε έναν αγώνα στο Ισραήλ, που θα είναι και ο Τόμας Λουρτζ το φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα είναι ένα καλό κρας-τεστ για να δω σε τι κατάσταση είμαι απέναντι σε αυτόν τον αθλητή».

Συνέχισε αναλύοντας τους στόχους του:

«Θα είμαι ευχαριστημένος να βγάλω αυτά που θα κάνω στην προπόνηση. Αν βγουν όσα προγραμματίζω τότε μπορώ να επαναλάβω αυτό που έκανα πέρσι. Όταν είσαι πρώτος το να επαναλαμβάνεις μια πρωτιά είναι δύσκολο».

Και για την επιλογή του σαν πρώτος λαμπαδηδρόμος δήλωσε:

«Τεράστια τιμή. Όταν το έμαθα, ανατρίχιασα. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Και όταν είσαι και ο πρώτος που θα πάρει τη φλόγα είναι κάτι συγκλονιστικό. Είναι μια τεράστια ώθηση να συνεχίσω και με παραπάνω θέληση αυτό που κάνω. Πραγματικά είναι κάτι πολύ συγκινητικό».

Πρόσθεσε αναφορικά με την βράβευση από τον Ολυμπιακό:

«Είναι πολλοί που μας στηρίζουν. Ένας από αυτούς και ο πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό κι αν ήταν κάτι το ανατριχιαστικό για εμένα. Είμαι Ολυμπιακός να σε βραβεύει ο πρόεδρος και να σε χειροκροτεί ο κόσμος είναι κάτι όμορφο. Όλα αυτά γεμίζουν τις μπαταρίες για να συνεχίσω να προσπαθώ».

Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Είχαμε αγχωθεί αλλά πίστευα ότι θα μπει ο Μανιάτης και θα αλλάξει το ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα