Γερμανική... μηχανή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

17:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Γερμανός προπονητής Μπερντ Στορκ είναι από την Τρίτη (8/5) και επίσημα ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Λύθηκε η συνεργασία με Γκόγκιτς και Κάσερες.

Σε νέα… σελίδα μπαίνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων» από την Τρίτη (8/5) καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν επίσημα την πρόσληψη του Μπερντ Στορκ ως επικεφαλής της Ακαδημίας, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους Σίνισα Γκόγκιτς και Άλεξ Κάσερες.

Ο Γερμανός τεχνικός

βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, όπου παρακολούθησε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού και από την Τρίτη ανέλαβε ως επικεφαλής της Ακαδημίας. Ο Μπερντ Στορκ έχει εμπειρία σε τμήματα υποδομών της Μπορούσια Ντόρτμουντ, της Χέρτα Βερολίνου και της Στουτγκάρδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Μπερντ Στορκ αναλαμβάνει από σήμερα επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει μακρά εμπειρία σε τμήματα υποδομών μεγάλων συλλόγων της πατρίδας του και παρουσία στο προπονητικό τιμ συλλόγων όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Χέρτα Βερολίνου και η Στουτγκάρδη».

«Τίτλοι τέλους» για Γκόγκιτς και Κάσερες

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Γερμανού προπονητή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λύση συνεργασίας με τον τεχνικό της Κ20 Σίνισα Γκόγκιτς και τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης των υποδομών, Άλεξ Κάσερες.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους κ. κ. Σίνισα Γκόγκιτς και Άλεξ Κάσερες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές επαγγελματικές τους επιλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα